Tonic No. 9

,

Susține funcțiile digestive

OBSTETRICĂ / GINECOLOGIE

• tratament și prevenție

GASTROENTEROLOGIE

• digestie și tranzit intestinal

SARCINĂ (ultimul trimestru)

• susținerea organismului, pregătirea pentru naștere

LĂUZIE

• stimularea lactației și ameliorarea colicilor bebelușilor

195,00 lei

Ingrediente: miere de albine, polen crud – 11,2 %, fructe de cătină (Hippophae rhamnoides) – 5,7 %, propolis integral – 4,5 %, lăptișor de matcă crud – 3,4 %, fructe de armurariu (Silybum marianum) – 2,4 %, fructe de fenicul (Foeniculum vulgare) – 2,4 %, fructe de anason (Pimpinella anisum) – 1,7 % și fructe de chimen (Carum carvi) – 1,2 %.

Mod de utilizare: intern; în regim obișnuit de viață: între 5 și 15 g/zi (1-3 lingurițe); în regim de suprasolicitare fizică sau psihică: între 15 și 30 g/zi (3-6 lingurițe); pentru femei însărcinate, copii și persoane cu probleme de sănătate: cu avizul consultantului de specialitate. A se amesteca înainte de consum.

Proprietăți: Polen – ajută la sporirea vitalității/energiei, la îmbunătățirea imunității și susține sănătatea vaselor sanguine; Cătină – întărește sistemul cardiovascular și contribuie la apărarea naturală a organismului; Armurariu – hepatoprotector, ajută la păstrarea sănătății inimii și promovează purificarea organismului; Fenicul – susține sistemul imunitar, are activitate antioxidantă și ajută la menținerea confortului în cursul ciclului menstrual; Anason – sprijină producerea laptelui matern, ajută la susținerea digestiei și este calmant pentru gură și gât; Chimen – susține sistemul imunitar și lactația la femeile care alăptează.

Sănătate imunitară / contribuie la apărarea naturală a organsimului – susține apărarea organismului – susține sistemul imunitar.

Are activitate antioxidantă.

Susține secreția de mucus / ușurează expectorația.

Sănătatea respiratorie / efect calmant în caz de iritații ale gâtului, faringelui și a corzilor vocale.

Este eficient în managementul (gestionarea) tulburărilor gastrointestinale.

Contribuie la bunăstarea gastrointestinală.

Apetit și sănătatea sistemului digestiv (sănătate digestivă).

Efect spamolitic și carminativ / ajută în caz de balonare, flatulență și spasm (colici) abdominale.

Ajută la susținerea digestiei.

Contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal / ajută la sprijinirea fluxului de sucuri digestive.

Conține numeroase substanțe nutritive necesare în funcționarea normală a inimii și a sistemului circulator, precum și toate vitaminele și mineralele de care are nevoie o femeie în perioada de sarcină.

Stimulează secreția tuturor glandelor, inclusiv cele lactale.

Lactație / sprijină producerea laptelui matern / susține lactația la femeile care alăptează.

Menstruații / ajută la menținerea confortului în cursul ciclului menstrual.

Atenționări: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Contraindicat persoanelor cu intoleranță la fructoză, în caz de hipersensibilitate la produsele apicole sau la oricare dintre ingredientele din compoziție. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Condiții de păstrare: Între 18 și 25 ºC, în flaconul original, bine închis. După deschidere, a se păstra în frigider și a se consuma în maximum 30 de zile.

Masa nominală:

Masa brută:

Valoare energetică:

,

Mod de prezentare:

Dim. flacon (Ø x h):

Produs notificat de:

Seria și numărul certificatului de notificare:

1 recenzie pentru Tonic No. 9

  1. Pasare Aida (proprietar verificat)

    👍🙏❤

Adaugă o recenzie