Tonic No. 12

,

O COMPOZIȚIE ARMONIOASĂ PENTRU REFACEREA RAPIDĂ A ORGANISMULUI

Ingrediente:
Miere de albine, produse apicole suplimentare (polen de albine crud, propolis integral, lăptișor de matcă crud), fructe de cătină (Hippophae rhamnoides) și armurariu (Silybum marianum).

145,00 lei

Categorii: ,

Mod de utilizare: intern. În regim obișnuit de viață: între 5 și 15 g/zi (1-3 lingurițe). În regim de suprasolicitare fizică sau psihică: între 15 și 30 g/zi (3-6 lingurițe). Pentru femei însărcinate, copii și persoane cu probleme de sănătate: la recomandarea medicului.

Proprietăți: amestec vitaminizant de produse naturale cu rol de menținere și creștere a capacității de autoapărare a organismului, de susținere a funcțiilor hepatice, cardiovasculare, a sistemului nervos central și a proceselor metabolice. Protejează celulele împotriva stresului oxidativ și contribuie la refacerea țesuturilor și a organismului în general după efort fizic sau intelectual intens.

Atenționări: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Contraindicat în caz de hipersensibilitate la produsele apicole sau la oricare alt ingredient din compoziția sa. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Condiții de păstrare: Între 18 și 25 ºC, bine închis. A se amesteca înainte de consum. După deschidere, se păstrează în frigider și se consumă în maximum 30 de zile.

Mod de prezentare:

Masa nominală:

Masa brută:

Valoare energetică:

,

Dim. flacon (Ø x h):

Produs notificat de:

Seria și numărul certificatului de notificare:

3 recenzii pentru Tonic No. 12

 1. Ovidiu Bădina

  Ovidiu Bădina (proprietar verificat)

  super

 2. Draghici (proprietar verificat)

  Produsele sunt exceptionale.
  Multumim pentru calitatea oferita!

 3. emina.brancov (proprietar verificat)

  De cand am aflat de produs il folosesc in cel putin 2 cure pe an, atat eu cat si sotul meu.
  E foarte binevenit in perioadele solicitante si iarna – am „racit” mult mai putin si ne ajuta la mentinerea tonusului sa trecem mult mai usor peste zilele mohorate de iarna.

Adaugă o recenzie