TONIC No. 12

,

Susține sistemul imunitar —
Promovează purificarea organismului

PEDIATRIE

• prevenție și tratament

CHIRURGIE

• pregătirea organismului pentru intervenție și recuperare postoperatorie

CHIRURGIE PLASTICĂ

• pregătirea organismului pentru intervenție și recuperare postoperatorie

OBSTETRICĂ / GINECOLOGIE

• tratament și prevenție

HOMEOPATIE

• completează tratamentele specifice

MEDICINĂ GENERALĂ

• prevenție și tratament

ACUPUNCTURĂ / APIPUNCTURĂ

• creșterea și stimularea energiei organismului

FIZIOTERAPIE

• recuperare traumatică sau postoperatorie

195,00 lei

Categorii: ,

Ingrediente: miere de albine, produse apicole suplimentare (polen crud, propolis integral, lăptișor de matcă crud) – 20 %, fructe de cătină (Hippophae rhamnoides) și fructe de armurariu (Silybum marianum) – 11 %.

Mod de utilizare: intern; în regim obișnuit de viață: între 5 și 15 g/zi (1-3 lingurițe); în regim de suprasolicitare fizică sau psihică: între 15 și 30 g/zi (3-6 lingurițe); pentru femei însărcinate, copii și persoane cu probleme de sănătate: la recomandarea medicului. A se amesteca înainte de consum.

Proprietăți: amestec vitaminizant de produse naturale cu rol de menținere și creștere a capacității de autoapărare a organismului, de susținere a funcțiilor hepatice, cardiovasculare, a sistemului nervos central și a proceselor metabolice. Protejează celulele împotriva stresului oxidativ și contribuie la refacerea țesuturilor și a organismului în general după efort fizic sau intelectual intens.

Îmbunătăţește starea generală și ameliorează starea de slăbiciune a persoanelor în vârstă.

Conține numeroase substanțe nutritive necesare în funcționarea normală a inimii și a sistemului circulator, precum și toate vitaminele și mineralele de care are nevoie o femeie în perioada de sarcină.

Are influență benefică asupra tulburărilor prostatei și asupra frigidității la femei (declanșează un ansamblu de reacții fiziologice prin producerea ovulului), datorită efectului său asupra axei hipofizo-corticosuprarenale și prin conținutul lui în fitoestrogeni, fiind preferabil produșilor farmacologici sintetici.

Tocoferolul (Vitamina E) – grecescul “tokos” / “a naște” – considerat vitamina fertilității.

Îmbunătățește fertilitatea atât masculină cât şi feminină, prin îmbunătățirea calității ovulului și prin îmbunătățirea calității spermei.

La bărbaţi, prin conţinutul în substanţe hormon-like, are efecte de normalizare a funcţiei glandelor suprarenale (care produc androgeni) şi asupra testiculelor (care produc testosteron), rezultând îmbunătățirea lichidului seminal și activarea procesului de spermatogeneză.

Luat într-o modalitate regulată, realizează acțiuni decongestive și antiflogistice notabile în diferite etape ale hipertrofiei prostatei.

Atenuează și ameliorează în mod notabil, elementele disconfortabile (micțiuni dificile, incontinență urinară, nocturie, durere etc.) care impun adesea apelarea la soluții chirurgicale.

Previne şi tratează hipogonadismul.

La femei, reglează hormonii ovarienii, hipofizari şi hipotalamici.

Conţine compuşi cu activitate estrogenică, cu efecte pozitive în cazul tulburărilor menstruale.

Previne și tratează infecțiile apărute în timpul sarcinii, mai ales cele urinare, în care tratamentul cu medicamente de sinteză nu este indicat.

Previne și tratează toxemia gravidică.

Are efect pozitiv asupra proprietățiilor mecanice ale membranei fetale, datorită stimulării sintezei de colagen.

Asigură echilibrul hormonal al femeilor aflate la menopauză și are efecte benefice în creșterea densității osoase și de normalizare a greutății corporale.

Conținutul de flavone și fitosteroli compensează deficitul de estrogeni și atenuează semnificativ simptomele care apar în menopauză și andropauză, ca bufeurile, insomnia, iritabilitatea și atrofia vaginală.

Are un marcant efect inhibitor al activității estrogenului natural 17-beta-estradiol fără o deteriorare cromozomială.

Efect semnificativ de ameliorare a simptomelor datorate radioterapiei la femei cu cancer uterin.

Atenționări: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Contraindicat în caz de hipersensibilitate la produsele apicole sau la oricare ingredient din compoziția sa. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Condiții de păstrare: Între 18 și 25 ºC, în flaconul original, bine închis. După deschidere, a se păstra în frigider și a se consuma în maximum 30 de zile.

Masa nominală:

Masa brută:

Valoare energetică:

,

Mod de prezentare:

Dim. flacon (Ø x h):

Produs notificat de:

Seria și numărul certificatului de notificare:

5 recenzii pentru TONIC No. 12

 1. Draghici (proprietar verificat)

  Produsele sunt exceptionale.
  Multumim pentru calitatea oferita!

 2. emina.brancov (proprietar verificat)

  De cand am aflat de produs il folosesc in cel putin 2 cure pe an, atat eu cat si sotul meu.
  E foarte binevenit in perioadele solicitante si iarna – am „racit” mult mai putin si ne ajuta la mentinerea tonusului sa trecem mult mai usor peste zilele mohorate de iarna.

 3. simina.muntean (proprietar verificat)

  Un produs extraordinar!

 4. Andreea

  „Deeeeeeeelicios.
  Foarte reușită combinația ingredientelor – miere, polen, lăptișor de matcă, propolis, cătină și armurariu. Te energizează, te tonifică și îți taie pofta de dulce și snack-uri, fiind foarte sățios. Este un răsfăț, o imensă plăcere să îl savurezi lingură cu lingură. Iar despre beneficii, ce să mai vorbim – RESPECT!”

 5. stanculescuadelinaflorentina (proprietar verificat)

  Foarte inspirată combinația de ingrediente, un adevărat suport pentru noi!

Adaugă o recenzie