Se încarcă conținutul coșului de cumpărături...
Coșul de cumpărături Finalizează
Subtotal:

Proprietatea Intelectuală

APIARIUM SRL garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal sau de afaceri, pe site-ul terraapis.ro și nu le conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral magazinul online, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata magazinul online în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei APIARIUM SRL fără acordul prealabil și în scris al acesteia.

Tot ceea ce conține acest site, cum ar fi lucrări, imagini, fotografii, texte, muzica, sunete, clipuri video, documente, desene, figuri, logo-uri, meniuri, pagini web, grafica, culori, scheme, instrumente, fonturi, desene, diagrame, machete, metode, procese, funcții și software-ul (colectiv denumit „Conținut”), este proprietatea APIARIUM SRL sau al partenerilor ei și este aparată de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială, la nivel național și internațional. Folosirea fără acordul scris al APIARIUM SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

APIARIUM SRL și/sau partenerii ei au dreptul exclusiv de a autoriza sau de a interzice la discreția acestora orice reproducere, publicare, distribuire, afișare, modificare, creare de lucrări derivate din, sau exploatare în orice fel de, în tot sau în parte, a Conținutului. APIARIUM SRL și/sau partenerii ei au dreptul, în orice moment, să revendice paternitatea pentru orice conținut publicat pe acest site și de a se opune la orice utilizare, denaturare sau alte modificări de conținut.