TONIC No. 8

,

Susține sistemul imunitar —
Sporește capacitățile mentale și fizice —
Copii < 30 kg

PEDIATRIE

• prevenție și tratament

ELEVI

• surmenaj intelectual

SPORTIVI

• epuizare fizică / susținerea efortului

195,00 lei

Categorii: ,

Ingrediente: miere de albine, polen crud – 12,7 %, fructe de cătină (Hippophae rhamnoides) – 5,3 %, scorțișoară (Cinnamonum zeylanicum) – 1,7 %, fructe de armurariu (Silybum marianum) – 1,5 %, lăptișor de matcă crud – 1,2 % și propolis integral – 1,2 %.

Mod de utilizare: intern; în regim obișnuit de viață: între 5 și 15 g/zi (1-3 lingurițe); în regim de suprasolicitare fizică sau psihică: între 15 și 30 g/zi (3-6 lingurițe); pentru femei însărcinate, copii și persoane cu probleme de sănătate: cu avizul consultantului de specialitate. A se amesteca înainte de consum.

Proprietăți: Polen – ajută la sporirea vitalității/energiei, la îmbunătățirea imunității și susține sănătatea vaselor sanguine; Cătină – întărește sistemul cardiovascular și contribuie la apărarea naturală a organismului; Scorțișoară – efect tonic, ajută la purificarea sângelui, la menținerea nivelurilor normale ale lipidelor sanguine, susține sănătatea tractului respirator superior și producția de colesterol bun, contribuie la nivelul sănătos al glucozei și la sporirea capacităților mentale și fizice; Armurariu – hepatoprotector și regenerator hepatic, ajută la păstrarea sănătății inimii, promovează digestia și purificarea organismului.

Contribuie la întărirea organsimului.

Are proprietăți stimulente ce contribuie la sporirea capacităților mentale și fizice în situații de oboseală (extenuare).

Învigorează organismul / ajută la regăsirea de mai multă energie / susține starea energetică.

Efect tonic.

Susține sănătatea tractului respirator superior.

Ajută la menținerea confortului la nivel de organism, cap și dinți.

Pentru prematuri sau nou-născuţi cu deficienţe nutriţionale: îmbunătăţirea stării generale, creşterea în greutate, a poftei de mâncare, a concentraţiei de celule sanguine roşii şi de hemoglobină.

Poate ajuta la menținerea nivelurilor sănătoase ale zahărului sanguine și greutate sănătoasă / diabet.

Sănătatea intestinală / diaree / constipație.

Piele și membrane mucoase / susține sănătatea pielii și a cavității bucale.

Cardiovascular / susține inima și circulația.

Ajută la purificarea sângelui.

Ajută la menținerea nivelurilor normale ale lipidelor sanguine.

Susține producția de colesterol bun (HDL – lipoproteine de densitate mare).

Metabolismul glucozei / ajută la menținerea unui nivel sănătos al glucozei sanguine / ajută la menținerea nivelului normal al glucozei ca parte a unui stil de viață sănătos.

Atenționări: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Contraindicat persoanelor cu intoleranță la fructoză, în caz de hipersensibilitate la produsele apicole sau la oricare dintre ingredientele din compoziție. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Condiții de păstrare: Între 18 și 25 ºC, în flaconul original, bine închis. După deschidere, a se păstra în frigider și a se consuma în maximum 30 de zile.

Masa nominală:

Masa brută:

Valoare energetică:

,

Mod de prezentare:

Dim. flacon (Ø x h):

Produs notificat de:

Seria și numărul certificatului de notificare:

2 recenzii pentru TONIC No. 8

  1. Dalina

    Este minunat, copilul meu il mananca cu lingurita direct din borcan sau ca si „topping” in alte preparate. Este sanatos si delicios! 🙂

  2. alina_duscu (proprietar verificat)

    Buna ziua! Imi putti spune daca Tonc 8 este recomandat pt viermisori la copii? Noi l-am cumparat pe acesta. Daca nu, atunci ce ne-ati recomanda? Multumesc anticipat.

Adaugă o recenzie