Tonic No. 8

,

O compoziție armonioasă pentru refacerea rapidă a organismului

Amestec vitaminizant de produse naturale cu rol de menținere și creștere a capacității de autoapărare a organismului, de susținere a funcțiilor hepatice, cardiovasculare, a sistemului nervos central și a proceselor metabolice. Protejează celulele împotriva stresului oxidativ și contribuie la refacerea țesuturilor și a organismului în general după efort fizic sau intelectual intens.

145,00 lei

Categorii: ,

Ingrediente: Miere de albine, produse apicole suplimentare (polen de albine crud, propolis integral, lăptișor de matcă crud), fructe de cătină (Hippophae rhamnoides), armurariu (Silybum marianum) și scorțișoară (Cinnamonum zeylanicum).

Mod de utilizare: intern. În regim obișnuit de viață: între 5 și 15 g/zi (1-3 lingurițe). În regim de suprasolicitare fizică sau psihică: între 15 și 30 g/zi (3-6 lingurițe). Pentru femei însărcinate, copii și persoane cu probleme de sănătate: la recomandarea medicului.

Atenționări: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Contraindicat în caz de hipersensibilitate la produsele apicole sau la oricare alt ingredient din compoziția sa. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Condiții de păstrare: Între 18 și 25 ºC, bine închis. A se amesteca înainte de consum. După deschidere, se păstrează în frigider și se consumă în maximum 30 de zile.

Mod de prezentare:

Masa nominală:

Masa brută:

Valoare energetică:

,

Dim. flacon (Ø x h):

3 recenzii pentru Tonic No. 8

 1. Emese Bădina

  Emese Bădina

  borcanul de sănătate al copiilor mei.

 2. Dalina

  Este minunat, copilul meu il mananca cu lingurita direct din borcan sau ca si „topping” in alte preparate. Este sanatos si delicios! 🙂

 3. alina_duscu (proprietar verificat)

  Buna ziua! Imi putti spune daca Tonc 8 este recomandat pt viermisori la copii? Noi l-am cumparat pe acesta. Daca nu, atunci ce ne-ati recomanda? Multumesc anticipat.

Adaugă o recenzie