Se încarcă conținutul coșului de cumpărături...
Coșul de cumpărături Finalizează
Subtotal:

La Noi Acasă

Binețe Din Natură

Te așteptăm cu drag să ne vizitezi la noi acasă, pentru a lua cea mai bună decizie în ceea ce te privește și, în funcție de anotimp și preferințe, noi te vom servi cu apă rece sau, din contră, cu un ceai călduț. Mierea este, bineînțeles, din partea casei. Așa că, poate n-ar fi rău să-ți faci un tabiet; înainte de a intra într-o zi plină de necunoscut, treci pe la noi să-ți dăm o porție bună de Binețe din natură.

 

Consultanță Specializată

Dacă nu ești hotarât ce produse să achiziționezi, îți stăm la dispoziție pentru orice întrebare, iar pentru situațiile atipice vom discuta cu medicii din echipa noastră pentru a stabili care este cea mai bună opțiune pentru tine. Negreșit o vei afla și tu imediat. Ne dorim să fii în deplină cunoștință de cauză, cu orice aspect important din viața ta, fie că te privește în mod direct pe tine sau indirect, pe cei dragi ție.

 

Testarea Produselor

Dacă vrei să te convingi că produsul comandat este exact cum ți-l imaginezi, vino să-l vezi, să-l miroși, să-l guști și să-l simți. Doar așa vei reuși să înțelegi diferența dintre tipologiile de produse și vei simți efectiv ce înseamnă modul nostru de a face apicultură. În plus, dacă vei dori să afli, îți vom explica de ce credem că tehnologia noastră de producție este cea corectă. Te încurajăm deci, ca măcar odată, să treci prin această experiență. Noi credem cu convingere că merită. Și, având în vedere că testarea este absolut gratuită, chiar nu mai ai niciun motiv să nu ne vizitezi.

 

Ridicarea Rapidă a Produselor

În marea majoritate a cazurilor, produsele se află în stoc, gata de livrare, ceea ce înseamnă că le vei putea ridica imediat. Atunci însă, când ești extrem de grăbit și dorești să te susținem, te rugăm să ne suni chiar și când te îndrepți către noi, pentru ca produsele pe care le dorești să te aștepte gata împachetate. Cu o altă ocazie, înainte de a pleca, vei arunca poate, un ochi în depozitul nostru și vei înțelege ce înseamnă grija noastră pentru ordine și curățenie. Credem noi că e un obicei bun, preluat de la albinuțe.

 

Parcare

Vei gasi un loc de parcare, chiar în parcarea amenajată între sediul nostru și Ștrandul Termal. După numărătorile noastre, ar fi 79 de locuri de parcare, așa că, cel mai probabil, vei găsi și tu unul disponibil.

Pentru a efectua o parcare de o oră:
Trimite SMS la 7406 cu textul: 112 Număr de înmatriculare (Ex.: 112 TM01ABC)
Tarif: 0,35 EUR + TVA (Digi, Telekom, Vodafone) sau 0,40 EUR + TVA (Orange)

Pentru a efectua parcarea pe o zi (24 ore de la expedierea SMS-ului, cu observația că orarul de taxare a parcării este 8.00 – 17.00):
Trimite SMS la 7406 cu textul: 114 Număr de înmatriculare (Ex.: 114 TM01ABC)
Tarif: 3 EUR + TVA (Digi, Telekom, Vodafone) sau 3,05 EUR + TVA (Orange)

Notă: Două sau mai multe SMS-uri consecutive, însumează timpul de parcare.

 

Servicii

Dacă dorești, bineînțeles că îți vom oferi ajutor necondiționat la transportul produselor la mașină. Iar în cazul în care vei dori să trimitem produsele la o anumită adresă, de exemplu pentru un cadou surpriză, îl vom împacheta în haine de gală și-l vom trimite persoanei indicate. Vrei să fie însoțit de un bilet cu un mesaj personal? Ei bine… află că ești în locul potrivit!

 

Modalități de Plată

La sediul nostru, poți plăti atăt cu numerar cât și cu cardul (acceptăm toate cardurile emise sub sigla Visa/Visa Electron/Mastercard/Maestro). Pentru comenzile plasate prin intermediul magazinului online, plata poate fi efectuată cu cardul (acceptăm toate cardurile emise sub sigla Visa/Visa Electron/Mastercard/Maestro),  în avans prin ordin de plată sau direct la curier la primirea coletului. Ce variantă alegi, rămâne strict la latitudinea ta.

 

Adresa

APIARIUM SRL
Bulevardul Corneliu Coposu, Nr. 5,
300552 Timișoara, Timiș, România

Telefon: +4 0735 735 000
E-mail: office@apiarium.ro

 

Program de lucru

Luni – Vineri: 13.00-17.00
Sâmbăta, Duminica și Sărbătorile legale: Închis