Tonic No. 1

,

O COMPOZIȚIE ARMONIOASĂ PENTRU REFACEREA RAPIDĂ A ORGANISMULUI

Ingrediente:
Miere de albine, fructe de Cătină (Hippophae rhamnoides) – 10,8 %, polen crud – 7,2 %, lăptișor de matcă crud – 3,6 %, fructe de Armurariu (Silybum marianum) – 3,6 %, propolis integral – 1,3 %, pulbere de Obligeană (Acorus calamus) și fructe de Ienupăr (Juniperus) – 1,5 %.

145,00 lei

Categorii: ,

Mod de utilizare: intern. În regim obișnuit de viață: între 5 și 15 g/zi (1-3 lingurițe). În regim de suprasolicitare fizică sau psihică: între 15 și 30 g/zi (3-6 lingurițe). Pentru femei însărcinate, copii și persoane cu probleme de sănătate: la recomandarea medicului.

Proprietăți: amestec vitaminizant de produse naturale cu rol de menținere și creștere a capacității de autoapărare a organismului, de susținere a funcțiilor hepatice, cardiovasculare, a sistemului nervos central și a proceselor metabolice. Protejează celulele împotriva stresului oxidativ și contribuie la refacerea țesuturilor și a organismului în general după efort fizic sau intelectual intens.

Atenționări: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Contraindicat în caz de hipersensibilitate la produsele apicole sau la oricare alt ingredient din compoziția sa. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Condiții de păstrare: Între 18 și 25 ºC, bine închis. A se amesteca înainte de consum. După deschidere, se păstrează în frigider și se consumă în maximum 30 de zile.

Mod de prezentare:

Masa nominală:

Masa brută:

Valoare energetică:

,

Dim. flacon (Ø x h):

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tonic No. 1”