Tonic No. 1

,

Menține sănătatea aparatului respirator, a tractului digestiv, a aparatului urinar —
Util în detoxifiere

PNEUMOLOGIE

• normalizarea secrețiilor bronșice
• decongestionarea tractului respirator

UROLOGIE / NEFROLOGIE

• detoxifierea tractului urinarcalic
• reduce riscul de contaminare bacteriană a căilor urinare
• eliminarea riscului de formare a calculilor urinari

GASTROENTEROLOGIE

• normalizarea secrețiilor gastrice, biliare și intestinale

INTERN

• functionarea normală a sistemului nervos
• îmbunătățirea memoriei

ONCOLOGIE

• reducerea efectelor secundare ale radio și chimioterapiei

195,00 lei

Categorii: ,

Ingrediente: miere de albine, fructe de cătină (Hippophae rhamnoides) – 10,8 %, polen crud – 7,2 %, fructe de armurariu (Silybum marianum) – 3,6 %, lăptișor de matcă crud – 3,6 %, pulbere de obligeană (Acorus calamus) – 1,5 %, fructe de ienupăr (Juniperus) – 1,5 % și propolis integral – 1,3 %.

Mod de utilizare: intern. În regim obișnuit de viață: între 5 și 15 g/zi (1-3 lingurițe). În regim de suprasolicitare fizică sau psihică: între 15 și 30 g/zi (3-6 lingurițe). Pentru femei însărcinate, copii și persoane cu probleme de sănătate: cu avizul consultantului de specialitate. A se amesteca înainte de consum.

Proprietăți: amestec vitaminizant de produse naturale cu rol de menținere și creștere a capacității de autoapărare a organismului, de susținere a funcțiilor hepatice, cardiovasculare, a sistemului nervos central și a proceselor metabolice. Protejează celulele împotriva stresului oxidativ și contribuie la refacerea țesuturilor și a organismului în general după efort fizic sau intelectual intens.

Atenționări: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Contraindicat în caz de hipersensibilitate la produsele apicole sau la oricare alt ingredient din compoziția sa. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Condiții de păstrare: Între 18 și 25 ºC, în flaconul original, bine închis. După deschidere, a se păstra în frigider și a se consuma în maximum 30 de zile.

Masa nominală:

Masa brută:

Valoare energetică:

,

Mod de prezentare:

Dim. flacon (Ø x h):

4 recenzii pentru Tonic No. 1

 1. Cristina

  La recomandarea medicului de familie am cumpărat Tonic No. 8 pt copil si am avut rezultate excelente atât în soluționarea unei anemii feriptive cât și la nivel de imunitate.
  După această experiență favorabilă am început să consumăm și noi, părinții Tonic No. 1 în scop profilactic și ne simțim tare bine – plini de energie și vitalitate.

 2. Sorina Soescu

  Pacienții mei fac mereu comparație între produsele Apiarum și mierea de Manuka – pe partea de intărire imunitară și tonifiere generală.
  Și pentru că produsele Apiarum sunt și romanesti, și mai bune la preț – se pare ca oamenii sunt cei care fac alegerea…

 3. ANDRADA

  Buna dimineata!
  Va scriu pentru ca am vesti bune🙏🏻
  Sunt Andrada si in luna februarie am primit pentru prietenul parintilor mei un protocol de la dvs, el avand cancer la plamani. Din cauza tratamentului ce il facea, analizele ii ieseau foarte prost, nemaiputand continua cu el. A urmat constiincios protocolul ce mi l-ati indicat si acum i-a iesit creatinina f buna, rinichii functioneaza, si poate relua tratamentul.
  Vreau in primul rand sa va multumim, suntem recunoscatori si dorim sa intrebam ce ar putea sa faca in continuare🤗 A terminat produsele indicate de dvs pe care le-a luat asa cum scria, pe perioadele precizate. Cum sa continue cu produsele apicole, ce ar fi indicat? Putem cumva sa il si energizam?

 4. Elena Cristiana Banita

  Tonic 1.
  Este chiar numarul 1, in creșterea imunității , în aceste vremuri în care am fost intr,_o luptă surdă cu Coronavirus.
  Felicitări si sa vă meargă BINE!

Adaugă o recenzie