PĂSTURĂ

Aliment functional

Conține un procent ridicat de proteine, în medie 23,7 g/100g sub formă de amino-acizi direct absorbabili

Prebiotic vegetal, care contribuie la buna hrănire a florei intestinale 

Ajută organismul în procesul natural de detoxifiere.

 

Ingrediente:
Păstură 100 %.

145,00 lei

Categorie:

PĂSTURA, SUPRANUMITĂ PÂINEA ALBINELOR, ESTE UN POLEN FERMENTAT ÎN STUP ȘI MODIFICAT BIOCHIMIC ÎN CONDIȚII NATURALE.

Mod de utilizare: intern. În regim obișnuit de viață: 5 g/zi (1 lingurițe). În regim de suprasolicitare fizică sau psihică: între 5 și 15 g/zi (1-3 lingurițe). Pentru femei însărcinate, copii și persoane cu probleme de sănătate: la recomandarea medicului.

Proprietăți: are efect detoxifiant datorită conținutului mare de seleniu. Antianemic și revitalizant, reglează tranzitul intestinal și afecțiunile de colon. Este recomandată copiilor, are efect antiviral, stimulând imunitatea, prin aportul de vitamine și proteine atunci când acestea lipsesc datorită unei alimentații neechilibrată. Păstura acționează ca tonic hepatic, tonic nervos.

Atenționări: acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Contraindicat în caz de hipersensibilitate la păstură. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Condiții de păstrare: A se păstra la temperatura de 2-4 °C, în faconul original, bine închis.

Masa nominală:

Masa brută:

Valoare energetică:

,

Mod de prezentare:

Dim. flacon (Ø x h):

3 recenzii pentru PĂSTURĂ

 1. Banita Elena Cristiana

  Când ai 60 și ceva…de ani, ai nevoie de un energizant natural.
  Am găsit un aliat: Păstura sau pâinea albinelor!!!!!
  Îl recomand cu drag.
  Felicitări, TERRA’ APIS

 2. Cristela Georgescu

  **A APĂRUT PĂSTURA!** 🐝
  Ce fotografie frumoasă am făcut cu telefonul, așa-i?
  Acum 15 ani, analizele mele indicau un proces accelerat de distrugere a celulelor hepatice. La spital mi-au recomandat vaccinul Eugerix. Am mers pe mâna Dr. Laza și a Dr. Pavel Chirila, care mi-au recomandat un protocol api-fito-sacro-terapic care m-a salvat (a doua oară din groapă), iar dr. Pavel Chirila mi-a preparat la farmacia lor un cărbune din semințe de struguri, să-i dea Dumnezeu sănătate.

  În capul listei de la dr. Laza, pe lângă acest cărbune, a fost păstura (popular numită căpăceală) ”Repede, repede, mămăruță, pune-l pe maratonistul Călin să-ți caute și ia cât mai repede!” A umblat ”maratonistul Călin” prin toate piețele, la toți apicultorii pe care îi cunoșteam sau care ne fuseseră recomandați, nici cu pile n-am găsit. Ba nu aveau, ba nu era anotimpul.
  Abia anul acesta prietenii mei de la Apiarium (pe care i-am cunoscut în mai 2015 – na, că se făcură 7 ani!) au început pentru prima oară să vândă o cantitate limitată de păstură pe care o puteți găsi la ei pe site.

  Este o cantitate limitată, pentru că știtți că la ei albinele și sănătatea lor, nu comerțul sunt prioritatea. Nu există cuvinte care să descrie entuziasmul și recunoștința mea pentru disponibilitatea acestui aliment – medicament ne face să fim recunoscători că îl avem!
  Cumpărați măcar un borcan, că n-o să vă pară rău, pe mine m-a trezit din morți, că aveam un soi de astenie de primăvară combinată cu epuizare!
  O pastilă de păstură are forma hexagonala a celulei fagurelui, culori diverse funcție de florile de la care a fost recoltat polenul, dar gust ceva mai acrisor decât polenul, datorită acidului lactic și vitaminei C prezentă în cantități mai mari decât în polen.

  Produsele stupului sunt acide, așa că nu e nevoie să exagerați. Pentru o cură, la adulți între 1/2 – 1 lingură dimineața pe stomacul gol, 14 zile cu 14 pauză, 3 luni. Bine, bine mestecate. La copii le puteți da câteva bobițe, la fel, dimineața, pe stomacul gol.
  Și mai ales vă rog să nu vă imaginați că puteți continua cu toate obiceiurile de viață sau de alimentație care v-au adus în suferință și daca luați păstură sau orice alt remediu, va avea efect hocus-pocus. Natura face partea ei, direct proporțional cu efortul tău de a face partea ta! 😉 😘

 3. Mihaela Alina Vasile (proprietar verificat)

  Recomand

Adaugă o recenzie