Se încarcă conținutul coșului de cumpărături...
Coșul de cumpărături Finalizează
Subtotal:

Despre Contul Meu

Avantaje

Comenzile mele

În această secțiune vei găsi istoricul comenzilor plasate ca utilizator înregistrat.

Poți să vezi detaliile fiecărei comenzi sau returnări (numărul comenzii, data la care ai plasat comanda, care este starea ei, suma plătită, detalii cu privire la produsele cumpărate, costurile de expediere și livrare, adresele de facturare și livrare etc.) și bineînțeles, să urmărești fiecare expediere în parte.

 

Adresa mea

Adresa mea este secțiunea în care poți salva atât adresa de facturare cât și o adresă diferită de livrare. Utilă de exemplu, pentru cazurile în care vrei să faci un cadou, iar destinatarul este o persoană diferită decât cea care plasează comanda. Sau, pur și simplu, dorești ca livrarea să fie efectuată la birou, atâta timp cât ea se întâmplă în timpul programului tău de lucru.

Dacă te autentifici, înainte de a finaliza comanda, poți alege direct din formularul de comandă, una sau mai multe dintre adresele salvate în Adresa mea, fără să fie nevoie să completezi datele de fiecare dată când revii pe terraapis.ro. Încercăm astfel, să-ți facem procesul de cumpărare chiar și mai rapid.

Poți modifica adresele tale în orice moment și bineînțeles poți să-ți definești adresa primară care va apărea în mod automat în Coșul de cumpărături.

Înregistrare

Cum îmi creez un cont nou?

În meniul din dreapta sus ai link-ul către Contul meu. În partea dreaptă vei găsi formularul de Înregistrare. Este suficient să-ți introduci adresa de e-mail și să alegi o parolă pentru a deveni utilizator înregistrat.

Înregistrarea este absolut gratuită, nu implica nicio obligație comercială din partea ta și durează doar o secundă. Înregistrează-te acum.

 

Cum schimb detaliile unui cont?

Poți să-ți actualizezi detaliile contului în orice moment. Înregistrează-te în Contul meu, iar în meniul din stânga paginii vei avea DETALII CONT. Aici poți modifica: Prenumele, Numele, adresa de e-mail și parola. Apasă SALVEAZĂ MODIFICĂRI pentru a valida modificarea oricăreia dintre aceste informații.

 

Am uitat parola / Cum îmi recuperez parola?

Dacă ți-ai uitat Parola, accesează link-ul Ai uitat parola? care poate fi găsit în toate zonele site-ului acolo unde detaliile contului tău sunt necesare. Introdu numele de utilizator sau adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat și vei primi un e-mail cu informațiile necesare în câteva minute. Urmează instrucțiunile primite și recuperează-ți parola sau stabilește-ți una nouă.

Newsletter

Abonare

Newsletter-ul îți aduce în avanpremieră informații ce privesc terraapis.ro, fie că este vorba despre un nou produs sau serviciu, fie că este vorba despre informații de actualitate despre apifitoterapie (studii, articole, comunicate), modificări de Termeni și condiii, aspecte legale etc. pe care le postăm pe blogul nostru.

Te poți abona în orice moment, completând în modulul de Newsletter, pe care îl găsești în partea de jos a site-ului, adresa de e-mail la care dorești să primești informările noastre.

În cadrul politicii noastre anti-spam nu tolerăm mesajele nesolicitate (SPAM), acesta fiind motivul pentru care abonarea la Newsletter se va face doar după confirmarea adresei de e-mail pe care ne-ai trimis-o.

 

Dezabonare

Fiecare Newsletter trimis de către terraapis.ro va conține instrucțiuni clare de dezabonare. Te poți dezabona imediat, în orice moment, prin accesarea link-ului „Dezabonare” pe care îl vei regăsi în partea de jos al fiecărui Newsletter primit sau completând în formularul de Contact, la mesaj – „Dezabonare” și la e-mail – adresa pe care o dorești ștearsă din lista noastră.

Bineînțeles că vom opera solicitările imediat.

Totodată, APIARIUM garantează că din momentul dezabonării, nu vei mai primi edițiile viitoare ale Newsletter-ului.