KIT TONUS FIZIC ȘI PSIHIC @APIARIUM

, ,

Crește vitalitatea și energia 

Sursă ideală de energie —

Refacerea rapidă a organismului (inclusiv a sportivilor de performanță)

 

Kitul conține:

     – TONIC No. 6 x 2 buc.

     – LĂPTIȘOR DE MATCĂ CRUD x 1 buc.

     – POLEN POLIFLOR CRUD x 1 buc.

     – MIERE POLIFLORĂ x 1 buc.

* necesar pentru un protocol de 4 săptămâni

740,00 lei

Acest KIT TERAPEUTIC poate fi consumat în vederea normalizarii funcțiilor organismului și îmbunătățirea TONUSULUI FIZIC și PSIHIC.

 

Totodată, este recomandat pentru:

– menținerea normală a nivelului de vitamine și minerale;
– reducerea oboselii și extenuării;
– metabolismul energetic normal;
– revigorarea și tonifierea organismului;
– menținerea funcției cognitive normale;
– funcționarea normală a sistemului imunitar;
– dezvoltarea unui fizic și psihic sănătos;
– menținerea sănătății sistemului osos, a gingiilor și a dinților;
– funcționarea normală a sistemului muscular și a țesutului conjunctiv;
– menținerea sănătății pielii și a părului;
– creșterea speranței de viață și îmbunătățirea calității vietii.

 

Ingrediente: miere de albine – 47 %, semințe de Cânepă (Cannabis sativa) – 14 %, polen crud – 12 %, lăptișor de matcă crud – 10 %, fructe de Cătină (Hippophae rhamnoides) – 7 %, propolis integral – 5 % și fructe de Armurariu (Silybum marianum) – 5 %.

Mod de utilizare: intern; in regim obișnuit de viață: între 5 și 15 g/zi (1-3 lingurițe); în regim de suprasolicitare fizică sau psihică: între 15 și 30 g/zi (3-6 lingurițe); pentru femei însărcinate, copii și persoane cu probleme de sănătate: cu avizul consultantului de specialitate. A se amesteca înainte de consum.

1 recenzie pentru KIT TONUS FIZIC ȘI PSIHIC @APIARIUM

  1. Cristina G

    Este pentru prima dată când am intenționat să cumpăr produse de la Apiarium dar nu reușeam să îmi dau seama ce este mai potrivit pentru nevoile mele din descrierile de pe site a produselor. Am îndrăznit să-i sun pentru a mă ghida în privința produselor pe care ar trebui să le cumpăr însă nu aveam prea mari așteptări. Spre surprinderea mea, am primit de la Emese Bădina un protocol apifitoterapeutic si un plan nutrițional detaliat, perfect adaptat nevoile mele, toate acestea fără nici un cost serviciile de consultanță. Mi s-a părut WOW și de aceea vreau să-i mulțumesc încă o dată acestui minunat om. Este genul acela de profesionist care nu uită să fie uman și bun înainte de toate, care e atentă la nevoile persoanei din fața sa, care ascultă activ și încearcă să ia în considerare perspectiva celuilalt. Ea a fost primul om care mi-a spus fără menajamente că responsabilitatea sănătății mele îmi aparține întru totul. Ea mi-a deschis perspectiva educației alimentare, a mâncatului conștient și fără senzație de foame, la sațietate și bucurie că am ales să am grijă de corpul meu. Apreciez modul ei de abordare, multinivelar, luând în calcul atât mâncarea pe care deja o consumi, cantitatea și felul în care poți jongla cu alimentele sănătoase, cât și starea de sănătate pe care o ai în general.
    O recomand cu mare, mare drag pe Emese Bădina, pentru că de fiecare dată când o apelez telefonic sau prin mesaj îmi răspunde prompt și niciodată nu am simțit că mă zorește sau nu are disponibilitate să mă asculte chiar dacă de multe ori deviam tare de la subiect. La ea simt că apelez la o persoană de încredere, cu expertiză, care mă susține și mă motivează în tot acest proces de adoptare al unui stil de viață sănătos care să îmi readucă #echilibrulhormonal și starea de bine.

Adaugă o recenzie