MIERE CU MERIȘOARE No. 1

Susţine diureza şi irigarea tractului urinar

Ajută la reducerea numărului microorganismelor potenţial patogene din tractul urinar, reducând disconfortul la micţiune

Ajută la eliminarea acidului uric din ţesuturi

Astringent, ajută la calmarea iritaţiilor mucoasei intestinale, la reducerea numărului scaunelor şi la îmbunătăţirea consistenţei acestora

Sursă vegetală de iod, ajută tiroida în producerea hormonilor tiroidieni Ft3 și Ft4.

 

Ingrediente:
Miere de albine și fructe integrale de merișor (Vaccinium vitis idaea).

75,00 lei

Merișoarele au un conținut ridicat de proteine, conțin Provitamina A și vitamine precum B1, B2, C, (retinol, acid ascorbic, tocoferol, niacină,  piridoxină), minerale (potasiu, fosfor, calciu), tanini (substanțe antibacteriene și antimicotice), fibre, flavonoide (substanțe cu efect antioxidant), saponine, fenoli și acizi grași esențiali Omega 3, 6 și 9, uleiuri și zaharuri.

Mierea cu merișoare este un antioxidant de 20 de ori mai puternic decât vitamina C sintetizată, inhibă creșterea celulelor canceroase.

Fiind un veritabi antibiotic natural și sursă de antioxidanți, merișoarele au importante beneficii anticancerigene, inhibând dezvoltarea celulelor maligne.

Acest produs poate să completeze şi curele de slăbire: acizii organici din merișoare au capacitatea de a reduce depozitele de grăsime, în doar câteva săptămâni.

Merişoarele pot ajuta la eliminarea pietrelor la rinichi, reduc riscul apariţiei osteoporozei, întăresc sistemul osos, fiind o sursă bogată de calciu.

Mod de utilizare: intern; în regim obișnuit de viață: între 5 și 15 g/zi (1-3 lingurițe); în regim de suprasolicitare fizică sau psihică: între 15 și 30 g/zi (3-6 lingurițe); pentru femei însărcinate, copii și persoane cu probleme de sănătate: cu avizul consultantului de specialitate. A se amesteca înainte de consum.

 

Masa nominală:

Masa brută:

Mod de prezentare:

Dim. flacon (Ø x h):

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MIERE CU MERIȘOARE No. 1”