Extract de Propolis No. 1

EXTRACT APICOL NATURAL, UTIL ÎN REFACEREA RAPIDĂ A ORGANISMULUI ȘI ÎN MENȚINEREA SĂNĂTĂȚII.

 

Ingrediente:
produs obținut din 30 % Propolis și 70 % Alcool etilic de origine agricolă (96 % abv).

55,00 lei

Categorie:

Mod de utilizare: intern. În regim obișnuit de viață: toamna și primăvara, pentru întărirea imunității, cure interne de 1-2 săptămâni, adulți sau copii: 1 picătură/kg corp/zi, administrată în două reprize. Se recomandă să se administreze amestecat cu miere lichidă de albine, de preferat dimineața și seara, pe stomacul gol. Pentru persoanele cu probleme de sănătate: numărul de picături/kg corp se majorează, la sfatul medicului. Uz extern: dezinfectant, cicatrizant; apă de gură: clătire cu soluție de 20-30 picături extract în 20-30 ml apă (utilă și în parodontoze).

Proprietăți: crește capacitatea de apărare a organismului (imunostimulator, imunomodulator); antiinflamator, antialergic, cicatrizant, radioprotector, chemoprotector, detoxifiant, chelator de metale grele, antiviral, antibacterian, reminelarizant, antitumoral, contribuie la scăderea glicemiei, a grăsimilor și a colesterolului din sânge; propolisul nu prezintă toxicitate.

Atenționări: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Contraindicat în caz de hipersensibilitate la propolis sau la oricare alt ingredient din compoziția sa. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Condiții de păstrare: între 18 și 25 °C, în flaconul original, bine închis, ferit de lumină.

Volumul nominal:

Masa brută:

Mod de prezentare:

Dim. flacon (Ø x h):

Produs notificat de:

Seria și numărul certificatului de notificare:

1 recenzie pentru Extract de Propolis No. 1

  1. simina.muntean (proprietar verificat)

    Rezultate vizibile dupa administrare in ceea ce priveste cresterea imunitatii!

Adaugă o recenzie