EXTRACT DE PROPOLIS No. 1

EXTRACT APICOL NATURAL, UTIL ÎN REFACEREA RAPIDĂ A ORGANISMULUI ȘI ÎN MENȚINEREA SĂNĂTĂȚII.

Antimicrobian – antibacterian, antiviral, antifungic și antiparazitar

Antioxidant

Detoxifiant (inclusiv de metale grele) și hepatoprotector

Antiinflamator

Cicatrizant

Antispasmodic

Vasoprotector (continut ridicat de flavonoide). 

 

Ingrediente:
produs obținut din 30 % propolis și 70 % alcool etilic de origine agricolă (96 % abv).

80,00 lei

Categorie:

Mod de utilizare: intern. În regim obișnuit de viață: toamna și primăvara, pentru întărirea imunității, cure interne de 1-2 săptămâni, adulți sau copii: 1 picătură/kg corp/zi, administrată în două reprize. Se recomandă să se administreze amestecat cu miere lichidă de albine, de preferat dimineața și seara, pe stomacul gol. Pentru persoanele cu probleme de sănătate: numărul de picături/kg corp se majorează, la sfatul medicului. Uz extern: dezinfectant, cicatrizant; apă de gură: clătire cu soluție de 20-30 picături extract în 20-30 ml apă (utilă și în parodontoze).

Proprietăți: crește capacitatea de apărare a organismului (imunostimulator, imunomodulator); antiinflamator, antialergic, cicatrizant, radioprotector, chemoprotector, detoxifiant, chelator de metale grele, antiviral, antibacterian, reminelarizant, antitumoral, contribuie la scăderea glicemiei, a grăsimilor și a colesterolului din sânge; propolisul nu prezintă toxicitate.

Atenționări: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Contraindicat în caz de hipersensibilitate la propolis sau la oricare alt ingredient din compoziția sa. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Condiții de păstrare: între 18 și 25 °C, în flaconul original, bine închis, ferit de lumină.

Volumul nominal:

Masa brută:

Mod de prezentare:

Dim. flacon (Ø x h):

Produs notificat de:

Seria și numărul certificatului de notificare:

3 recenzii pentru EXTRACT DE PROPOLIS No. 1

 1. simina.muntean (proprietar verificat)

  Rezultate vizibile dupa administrare in ceea ce priveste cresterea imunitatii!

 2. ANDRADA

  Buna dimineata!
  Va scriu pentru ca am vesti bune🙏🏻
  Sunt Andrada si in luna februarie am primit pentru prietenul parintilor mei un protocol de la dvs, el avand cancer la plamani. Din cauza tratamentului ce il facea, analizele ii ieseau foarte prost, nemaiputand continua cu el. A urmat constiincios protocolul ce mi l-ati indicat si acum i-a iesit creatinina f buna, rinichii functioneaza, si poate relua tratamentul.
  Vreau in primul rand sa va multumim, suntem recunoscatori si dorim sa intrebam ce ar putea sa faca in continuare🤗 A terminat produsele indicate de dvs pe care le-a luat asa cum scria, pe perioadele precizate. Cum sa continue cu produsele apicole, ce ar fi indicat? Putem cumva sa il si energizam?

 3. stanculescuadelinaflorentina (proprietar verificat)

  Un produs foarte bun,calitativ, nemaipomenit pentru imunitate!

Adaugă o recenzie