MIERE CU PIERSICI ȘI ROZMARIN No. 1

„CAPRICIUL UNEI NOPȚI DE VARĂ”

 

Ingrediente:
Miere de albine, fructe integrale de piersică (Prunus persica) și rozmarin (Rosmarinus officinalis).

75,00 lei

Stoc epuizat

Acest produs dulce acrișor este ideal pentru cei care iubesc mierea dar o găsesc prea dulce.

Parfumate, zemoase şi gustoase, piersicile conţin un procent mare de fibre, vitamine şi substanţe minerale, aşa că merită să le consumăm în această perioadă.

Piersicile au importante proprietăţi terapeutice deoarece au vitamina C şi provitamina A, dar şi vitaminele B3, B5 şi E. De asemenea, mai conţin fier, magneziu, fosfor, cupru, zinc, iod, potasiu şi seleniu, dar şi fitonutrienţi, antioxidanţi şi carotenoizi. Aşadar, 100 de grame de piersici conţin: 40 de calorii, 87 de grame de apă, un gram de fibre, 8 grame de carbohidraţi, 160 mg de potasiu, 30 de mg de vitamina C, 0,5 mg de vitamina E, 100 micrograme de betacaroten, 16 mg de magneziu şi 7 mg de calciu.

Timp de secole, una dintre utilizările medicinale cele mai răspândite ale rozmarinului a fost îmbunătățirea memoriei. Această plantă, în special vârfurile de flori, conține acid rozmarinic antibacterian și antioxidant, dar și o serie de uleiuri esențiale, cum ar fi cineol, camfen, borneol, acetat de bornil, care sunt cunoscute a fi antiinflamatoare, antifungice și cu proprietăți antiseptice.

Rozmarinul asigură 16 % din valoarea zilnică de vitamina A, are proprietăți antioxidante, protejează vederea, sănătatea pielii și membranele mucoasei și oferă protecție împotriva cancerului pulmonar și a cancerului de gură. Este renumit și pentru combaterea infecțiilor, prin conținutul mare de vitamina C care sintetizează colagenul, proteina necesară pentru vasele de sânge, organe, piele și oase.

Manganul, un mineral de asemenea proeminent în rozmarin, joacă un rol critic antioxidant în organism în scopul reducerii riscului de cancer, în special cancerul de sân.

Rozmarinul conține, de asemenea, fier (la nivelul sângelui, fierul intră în compoziția hemoglobinei din globulele roșii; acestea preiau oxigenul din aerul inspirat și îl transportă până la țesuturi unde îl eliberează pentru a prelua de aici dioxidul de carbon rezultat din metabolismul celular) și potasiu (un component în celulele și fluidele corporale, care ajută la controlul ritmului cardiac și a tensiunii arteriale). Există, de asemenea, fibre, cupru, calciu, magneziu și o abundență de vitamine B, cum ar fi acidul pantotenic, piridoxina, riboflavina, folați, utili pentru sinteza ADN-ului și pentru femei, chiar înainte de concepție, deoarece ajută la prevenirea defectelor de tub neural la nou-născuți.

Masa nominală:

Masa brută:

Mod de prezentare:

Dim. flacon (Ø x h):

2 recenzii pentru MIERE CU PIERSICI ȘI ROZMARIN No. 1

  1. stanculescuadelinaflorentina (proprietar verificat)

    Dezamăgitor … am primit un recipient care deși era sigilat “supurase” și in interior conținutul seamănă cu “o zeama lunga” cu urme de rozmarin și piersica, totul dulce. Nici poveste de o miere densa combinata cu piersica și rozmarin. Nu ați precizat cantitățile, iar prețul este ridicol de mare pentru ce oferă. Îmi pare rău, dar acest produs se compara cu un compot – ca si consistentă ( unde a fost zdrobită o piersica)!

  2. stanculescuadelinaflorentina (proprietar verificat)

    Revin cu o alta părere, după consumarea acestui produs m-am simțit foarte bine, produsul nu conține apa, dar fructul da, astfel, prin combinarea mierii și a piersicilor acestea capătă o consistentă mai lichida, nu mai are densitatea mierii poliflore, însă este un produs unic pe piață, cu un gust deosebit, dulcele de la care nu te ustură gâtul căci este cu mierea de calitate, net superioară, cu care ne-ați obișnuit la această firmă, iar frunzele de rozmarin dau un parfum și o savoare plăcută și răcoritoare.
    Mulțumesc pentru timp, răbdare, seriozitate si profesionalism. Felicitări întregii echipe și mult succes în tot ceea ce faceți!

Adaugă o recenzie