MIERE CU CĂPȘUNE ȘI MENTĂ No. 1

„IZVOR DE SĂNĂTATE ȘI STARE DE BINE”

 

Ingrediente:
Miere de albine, fructe integrale de căpșune (Fragaria) și mentă (Mentha piperita).

75,00 lei

Într-un clasament al celor mai bogate surse alimentare în antioxidanți, căpșunele se află pe locul 4 după mure, afine și zmeură. Atât fructele cât și frunzele pot fi folosite pentru tratarea durerilor de stomac, dar și a altor tulburări gastrointestinale.

Având în vedere combinația lor unică de antioxidanți și substanțe nutritive antiinflamatorii, căpșunele au un rol important în menținerea sănătății sistemului cardiovascular și în prevenirea bolilor cardiovasculare, echilibrarea valorilor de zahăr din sânge și reducerea riscului de diabet de tip 2. Pot preîntâmpina dezvoltarea anumitor tipuri de cancer, inclusiv mamar, de colon, cervical și esofagian.

Căpșunele sunt cunoscute ca fiind una dintre cele mai bune surse de mangan (mineral antioxidant important, datorită rolului său cheie ca oligoelement ce face parte din compoziția enzimei superoxid dismutaza (SOD), eliminator puternic de radicali liberi care previne afectarea celulară și contribuie la regenerarea celulelor).

De asemenea, căpșunele se caracterizează printr-un conținut ridicat de fitonutrienți, care au și proprietăți antiinflamatorii.

Mai multe studii au confirmat că acești fitonutrienți din conținutul căpșunelor conlucrează într-un mod sinergic pentru a oferi organismului beneficii cardiovasculare. Printre efectele capșunelor, scăderea nivelului de grăsimi (lipide) circulante inclusiv a colesterolului total și a colesterolului LDL (colesterolul rău) și diminuarea activității enzimei de conversie a angiotensinei (o enzima a cărei hiperactivitate crește riscul de hipertensiune arterială).

Masa nominală:

Masa brută:

Mod de prezentare:

Dim. flacon (Ø x h):

2 recenzii pentru MIERE CU CĂPȘUNE ȘI MENTĂ No. 1

  1. Emese Bădina

    extravagant.

    si creeaza dependenta 😉

  2. Irimes Mihaela (proprietar verificat)

    De vis! Racoritoare, aromata, minunata! Nu ne mai putem opri din mancat. Multumiim, Apiarium
    Pentru aceasta delicatesa absoluta! 11 stele ii dam!

Adaugă o recenzie