MIERE CU TURMERIC No. 1

Antiinflamator natural, ajută la funcționarea sănătoasă a articulațiilor și mușchilor

Hrănește și curață sângele și sistemul limfatic

Imunomodulator

Sustine sanatatea si luminozitatea pielii.

 

Ingrediente:
Miere de albine, turmeric (Curcuma longa), scorțișoară Ceylon (Cinnamomum verum), cacao (Theobroma Cacao), ghimbir (Zingiber officinale), vanilie (Vanilla planifolia), lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) și piper negru (Piper nigrum).

95,00 lei

„GUST UȘOR DULCE, CU PLĂCUTA AROMĂ DE VANILIE, FINISAT CU ATINGEREA FIN-PICANTĂ A SCORȚIȘOAREI.”

Turmericul are în componența sa substanțe active puternic antioxidante, cea mai importantă fiind curcuminul (curcumina). Antioxidanții combat radicalii liberi care deteriorează membranele celulelor și afectează ADN-ul celular, putând conduce chiar la distrugerea celulei în totalitate. Antioxidanții pot reduce sau chiar preveni daunele produse de radicalii liberi.

În plus, curcuma scade în corp nivelul a două enzime care conduc la inflamații și previne de asemenea formarea de cheaguri de sânge care riscă să conducă la infarct sau la atac vascular. Acționează la nivel molecular pe mai multe căi, blocând o moleculă numită NF-kB care activează genele implicate în procesele inflamatorii și nu prezintă efectele secundare pe care le au cele mai multe dintre antiinflamatoarele convenționale din comerț.

Curcuma este bogată în fier și deci poate fi foarte benefică atunci când e administrată în anemii.

Este de asemenea foarte eficientă în abordarea unui număr mare de tulburări gastro-intestinale precum indigestie, ulcer, boala Crohn, colita ulcerativă, sindromul intestinului iritabil. Turmericul poate stimula activitatea vezicii biliare, iar bila produsă de aceasta stimulează la rândul său digestia. În plus, ficatul utilizează bila pentru a elimina toxinele din organism. Bila rejuvenează celulele hepatice care descompun compușii nocivi, turmericul fiind folosit în ameliorarea tulburărilor hepatice și digestive.

Mod de utilizare: intern; în regim obișnuit de viață: între 5 și 15 g/zi (1-3 lingurițe); în regim de suprasolicitare fizică sau psihică: între 15 și 30 g/zi (3-6 lingurițe); pentru femei însărcinate, copii și persoane cu probleme de sănătate: cu avizul consultantului de specialitate. A se amesteca înainte de consum.

Masa nominală:

Masa brută:

Mod de prezentare:

Dim. flacon (Ø x h):

3 recenzii pentru MIERE CU TURMERIC No. 1

  1. bogdan.peptine

    Bună ziua, Îmi puteți spune va rog care sunt informațiile nutriționale pentru 100g de produs? Multumesc anticipat.

  2. Gligor Ligia (proprietar verificat)

    Bună! In timp ce degust cu atâta plăcere a treia linguriță de acest tip de miere, gândul mi se îndreaptă spre cei care, cu migală și suflet au pus impreună aceste gusturi divine. Mulțumesc, altceva nu am ce să spun! Produsul, felul de ambalare… totul la o calitate excepțională! Mulțumim că existați!

  3. Gligor Ligia (proprietar verificat)

    Bună! In timp ce degust cu atâta plăcere a treia linguriță de acest tip de miere, gândul mi se îndreaptă spre cei care, cu migală și suflet au pus impreună aceste gusturi divine. Mulțumesc, altceva nu am ce să spun! Produsul, felul de ambalare… totul la o calitate excepțională! Mulțumim că existați!

Adaugă o recenzie