Set Cadou #30DAYSGLUTENFREE + Tonic No. 9

,

Un DAR sufletului.

O mângâiere blândă nu doar senzorială ci și energetică, înălțătoare și vindecătoare.

Cartea #30GlutenFree de Lavinia Bratu și Tonic No. 9 de la Apiarium este darul pe care l-am pregătit pentru tine, ființă minunată a acestui Univers.

#30GluenFree #împreună

Binețe din natură!

235,00 lei

Categorii: ,
Cartea conține o magică provocare și revelațiile ei. Vrei un nivel mai înalt, vrei mai mult de la tine? Stabilește-ți obiective pe măsură! Mobilizează-te și, odată ce te-ai decis, fii parte și tu la scrierea acestei cărți. Aici vei găsi informații, rețete fără zahăr, povești despre năzuințe și aspirații frumoase. Și, de ce nu, povestea ta ce urmează să fie scrisă!
Valoarea acestei cărți este dată de oamenii care au făcut aceasta înaintea ta și care au contribuit la scrierea acestei cărți. Oameni care au răspuns provocării #30GlutenFree, au crezut în ei și au făcut schimbări transformaționale în viețile lor. Oameni care și-au dorit mai mult de la ei, o stare mai bună de sănătate și vitalitate și .. AU REUȘIT!
Vrei și tu mai multă energie, mai multă claritate mentală și accesarea potențialului interior imens pe care-l ai? Atunci, această carte este și pentru tine!
Spune DA provocării #30GlutenFree, răsfoiește cartea, de unde te poți inspira și POȚI începe pe un drum nou. Ai 100 de rețete scrise pentru o dietă fără gluten și un jurnal însoțitor, pe parcursul a treizeci de zile, care ajută cititorii să devină conștienți de importanța unei alimentații sănătoase.
Și, cel mai valoros dintre toate este povestea oamenilor care au contribuit la scrierea acestei cărți. Da, o carte despre noi, scrisă de noi, cei din grupul ”Dietetica – o veche filosofie de viață”. Vă sunt recunoscătoare, sunteți cu toții minunați! Love + Appreciation.
Lavinia Bratu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set Cadou #30DAYSGLUTENFREE + Tonic No. 9”