Set cadou „MOMENTE DE RECONECTARE” + Tonic No. 6

, ,

Fiecare moment pe care-l vei petrece alături de jurnalul terapeutic personal te va conduce mai aproape de tine. Această practică zilnică, de a citi și a scrie câteva rânduri, această introspecție aduce o transformare semnificativă vieții. Îți poate deschide o nouă perspectivă asupra sensului, asupra drumului pe care pășești zi de zi.

Invitația mea către tine este să îți acorzi șansa de a te descoperi, cu resurse nebănuite de a fi…

Pregătiţi-vă pentru a experimenta puterea combinată a vindecării atât în plan spiritul cât și fizic.

Aveti acum cele mai eficiente ingrediente pentru îmbunătățirea performanței sportive și stimularea regenerării/refacerii organismului cu ingrediente în forma lor cea mai pur, crud, naturală, totul într-un singur borcan – miere de albine, polen de albine crud, propolis integral, lăptișor de matcă crud, fructe de cătină (Hippophae rhamnoides), armurariu (Silybum marianum), semințe de cânepă (Cannabis sativa).

265,00 lei

Categorii: , ,

Trăim vremuri în care schimbarea și adaptarea are nevoie să ne prindă în plin proces conștient inițiat, cu o practică deliberată către evoluție. Adresând o întrebare bună, într-un moment de introspecție personală, de undeva mai departe decât zona conștientului – din adâncul inconștient, chiar de acolo! – poți acccesa răspunsuri despre tine, despre oameni, relații și sensul tău în viață.

Potențialul tău are nevoie să fie adus la lumină…

Și tu, la fel ca și mine, noi toți avem un potențial impresionant de devenire. O simplă practică zilnică și doar câteva minute – 5 minute din 1440 de minute! -, câte sunt în 24 de ore… Doar atât! Și, cu atât de puțin timp alocat exclusiv pentru tine, oare…

Îți poți imagina cum va arăta viața ta, după 365 de zile de auto-terapie?

Zilnic, 5 minute cu tine, citind câteva rânduri și răspunzând la o întrebare bună, despre tine? Fiecare zi are o întrebare despre tine! Cercetările în domeniul psihologiei, argumentează de ceva vreme nevoia omului de a scrie. Psihologia a înțeles de mult despre scrierea personală axată pe emoții, ca fiind unmecanism ce poate ajuta omul să-și recunoască emoțiile, mai apoi, să fie împăcat cu sentimentele sale. Cuvintele sunt purtătoare de emoții pe care, prin scris le scoți din tine, le analizezi prin văz… Astfel, aduci claritate intențiilor tale, visurilor sau rezoluțiilor personale.

Fiecare moment pe care-l vei petrece cu tine, te conduce mai aproape de tine. Prin această practică zilnică, de a citi și a scrie doar câteva minute pe zi, aduci o transformare semnificativă vieții, mai mult, rostului în lume…

Îți doresc o călătorie fascinantă, alături de tine, cel de ieri, în descoperirea ta, a celui care vei fi mâine… Doamne ajută!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set cadou „MOMENTE DE RECONECTARE” + Tonic No. 6”