Simplu 2. Versuri hrănitoare – Cristela Georgescu

Editura: proiect realizat în regie proprie
Coperta și ilustrații: Cristiana Radu
Anul apariției: 2016
Număr pagini: 64
Format: 20*24 cm
ISBN: 978-973-0-22699-7

65,00 lei

Categorie:

Simplu 2. Versuri hrănitoare

Proiect realizat în regie proprie de Cristela Georgescu, Simplu 2 promovează sănătatea holistică a familiei. Sunt versuri pentru trup, minte și suflet destinate să aducă învățături legate de o alimentație sănătoasă și un mod de viață armonios și echilibrat. Sănătatea nu se rezumă doar la hrană, simplitatea fiind de cele mai multe ori, mult mai folositoare decât orice alt tip de abordare.

Cartea este scrisă într-un limbaj familial, cu rime jucăușe și rețete exemplificatoare pentru învățăturile împărtășite. Simplu 2 are la bază ani de studiu și practică. Cristela Georgescu este speaker și coach specializat în sănătate holistică, nutriție integrativă, detoxifiere regenerativă și autorul programului educational „Vitamina L – Hrana dincolo de hrană”, program dedicat familiilor, comunităților și firmelor.

 

Autoarea cărții are studii postuniversitare și acreditări profesionale de la Institute for Integrative Nutrition și Departamentul de Stat pentru Educație din New York, prestigioasa universitate Cornell (Catedra de Nutriție), Centrul pentru Studiu în Nutriție „Dr. T. Colin Campbell” și American Association for Drugless Practitioners din SUA.

În viziunea Cristelei, redobândirea sau menținerea sănătății prin corectitudine alimentară este un concept popular, dar în niciun caz unul care să devină obsesie. În viață, sunt și alte lucruri de făcut, mai importante și mai hrănitoare decât implementarea unui îndrumar strict despre ce, cât și cum trebuie să mănânci, bei sau să gătești pentru a fi sănătos.

Simplu 2 nu este un tratat despre alimentație, ci se dorește a fi o carte pentru părinți ocupați și preocupați de sănătatea și armonia familiei.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Simplu 2. Versuri hrănitoare – Cristela Georgescu”