Simplu 2. Versuri hrănitoare – Cristela Georgescu

Editura: proiect realizat in regie proprie
Coperta si ilustratii: Cristiana Radu
Anul aparitiei: 2016
Numar pagini: 64
Format: 20*24 cm
ISBN: 978-973-0-22699-7

65,00 lei

Categorie:

DESCRIERE PRODUS

Simplu 2. Versuri hranitoare + 1 blocnotes și un CD oferite cadou (editie limitata).

Proiect realizat in regie proprie de Cristela Georgescu, Simplu 2 promoveaza sanatatea holistica a familiei. Sunt versuri pentru trup, minte si suflet destinate sa aduca invataturi legate de o alimentatie sanatoasa si un mod de viata armonios si echilibrat. Sanatatea nu se rezuma doar la hrana,  iar simplitatea este de cele mai multe ori mult mai folositoare decat orice alt tip de abordare.

Cartea este scrisa intr-un limbaj familial, cu rime jucause si retete exemplificatoare pentru invataturile impartasite. Simplu 2 are la baza ani de studiu si practica. Cristela Georgescu este speaker si coach specializat in sanatate holistica, nutritie integrativa, detoxifiere regenerativa si autorul programului educational „Vitamina L – Hrana dincolo de hrana”, program dedicat familiilor, comunitatilor si firmelor.

Autoarea cartii are studii postuniversitare si acreditari profesionale de la Institute for Integrative Nutrition si Departamentul de Stat pentru Educatie din New York, prestigioasa universitate Cornell (Catedra de Nutritie), Centrul pentru Studiu in Nutritie „Dr. T. Colin Campbell” si American Association for Drugless Practitioners din SUA.

In viziunea Cristelei, redobandirea sau mentinerea sanatatii prin corectitudine alimentara este un concept popular, dar in niciun caz unul care sa devina obsesie. In viata sunt si alte lucruri de facut, mai importante si mai hranitoare decat implementarea unui indrumar strict despre ce, cat si cum trebuie sa mananci, bei sau sa gatesti pentru a fi sanatos.

Simplu 2 nu este un tratat despre alimentatie, ci se doreste a fi o carte pentru parinti ocupati si preocupati de sanatatea si armonia familiei.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Simplu 2. Versuri hrănitoare – Cristela Georgescu”