Polen Poliflor Crud

Polenul de albine crud este un aliment aproape perfect, care conține toate substanțele nutritive necesare pentru a susține viața. Acesta conține douăzeci și doi de aminoacizi fiind o excelentă sursă de proteine (mai mare decât orice sursă animală).

• Ajută la creșterea nivelului de energie
• Diminuează stările de oboseală cronică
• Întărește sistemul imunitar
• Contribuie la regenerarea florei intestinale
• Îmbunătăţeşte performanţele fizice
• Stimulează fertilitatea
• Tratează alergiile
• Previne osteoporoza

 

Ingrediente:
Polen poliflor crud 100 %.

75,00 lei

Categorie:

Mod de utilizare: intern. În regim obișnuit de viață: pentru copii sub 1 an: între 2 și 5 g/zi (o linguriță), copii între 1 și 10 ani: între 5 și 10 g/zi (1-2 lingurițe), peste 10 ani: între 10 și 30 g/zi (2-6 lingurițe); în regim de suprasolicitare fizică sau psihică cantităţile pot fi semnificativ mai mari şi totodată este recomandată asocierea cu lăptişor de matcă crud; pentru femei însărcinate, copii și persoane cu probleme de sănătate: la sfatul medicului.

Proprietăți: reglator al funciilor organismului, tonic general, în special al ficatului, al mușchilor (inclusiv inima), al creierului și al nervilor. Polenul conține toți aminoacizii esențiali, toate mineralele necesare vieții și este un bun polivitaminizant. Este ușor digerabil și asimilabil, conferă sațietate, ceea ce îl recomandă în îtreținerea greutății optime.

Atenționări: acest produs este un supliment alimentar ș­i nu trebuie să înlocuiască o dietă variată ­și echilibrată ­și un stil de viață sănătos. A nu se depăș­i doza recomandată pentru consumul zilnic. Contraindicat în caz de hipersensibilitate la polen. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Condiții de păstrare: în congelator, între -22 ş­i -18 ºC, bine închis. După deschidere, a se păstra în continuare în congelator.

Masa nominală:

Masa brută:

Valoare energetică:

,

Mod de prezentare:

Dim. flacon (Ø x h):

Produs notificat de:

Seria și numărul certificatului de notificare:

3 recenzii pentru Polen Poliflor Crud

  1. dianag.nita

    Foarte bun Polenul de albine este alimentul meu preferat. Și foarte sănătos. Consum de ceva vreme și simt îmbunătățiri semnificative având in vedere ca ma recuperez după boala lyme, iar corpul meu are nevoie de susținere nutritivă serioasă. Este și interesant ca mereu are un gust, o aroma diferită, cum de-altfel totul este intr-o permanenta schimbare și una chiar foarte specială. Este o adevarata încântare pentru corp și chiar o elevare spirituală. multumesc mult 🐝🐝🐝

  2. Cocrean Loredana (proprietar verificat)

    Absolut delicios! As putea manca tot borcanul intr-o singura zi si baietelul meu la fel. Ne place mult de tot si e de mare ajutor pentru organism. O sa mai luam cu siguranta!

  3. Stoian George Codrut

    Produsul acesta, si nu numai, este de exceptie! Recomand cu incredere! Felicitari Terraapis!

Adaugă o recenzie