Polen Poliflor Crud 2020

Polenul de albine crud este un aliment aproape perfect, care conține toate substanțele nutritive necesare pentru a susține viața. Acesta conține douăzeci și doi de aminoacizi fiind o excelentă sursă de proteine (mai mare decât orice sursă animală).

  • Ajută la creșterea nivelului de energie
  • Diminuează stările de oboseală cronică
  • Întărește sistemul imunitar
  • Contribuie la regenerarea florei intestinale
  • Îmbunătăţeşte performanţele fizice
  • Stimulează fertilitatea
  • Tratează alergiile
  • Previne osteoporoza

Ingrediente:
Polen poliflor de albine crud 100 %.

65,00 lei

Categorie:

Mod de utilizare: intern. În regim obișnuit de viață: copii sub 1 an: 2-5 g/zi; copii 1-10 ani: 5-10 g/zi, peste 10 ani: 10-30 g/zi; în regim de suprasolicitare fizică sau psihică cantităţile pot fi semnificativ mai mari şi totodată este recomandată asocierea cu lăptişor de matcă (crud); pentru femei însărcinate, copii și persoane cu probleme de sănătate: la sfatul medicului.

Proprietăți: polivitaminizant, conține toți aminoacizii esențiali, toate mineralele necesare vieții; reglator general al funcțiilor organismului, tonic general, în special al ficatului, mușchilor (inclusiv inima), al creierului și nervilor; prezintă un conținut proteic ridicat; ușor digerabil și asimilabil; conferă satietate; recomandat pentru întreținerea greutății optime.

Atenționări: Acest produs este un supliment alimentar ș­i nu trebuie să înlocuiască o dietă variată ­și echilibrată ­și un stil de viață sănătos. A nu se depăș­i doza recomandată pentru consumul zilnic. Contraindicat în caz de hipersensibilitate la produsele apicole sau la oricare alt ingredient din compoziția sa. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Condiții de păstrare: În congelator, între -15 ş­i -10 ºC, bine închis. După deschidere, a se păstra în continuare la frigider ș­i a se consuma în maximum 30 de zile.

Mod de prezentare:

Masa nominală:

Masa brută:

Valoare energetică:

,

Dim. flacon (Ø x h):

Produs notificat de:

Seria și numărul certificatului de notificare:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Polen Poliflor Crud 2020”