KIT INFECȚII URINARE @APIARIUM

, ,

Menține sănătatea aparatului urinar și intim —

Util în detoxifiere

 

Kitul conține:

     – TONIC No. 1 x 2 buc.

     – EXTRACT DE PROPOLIS No. 1 x 2 buc. 

     – MIERE POLIFLORĂ x 1 buc.

     – CREMĂ SOLIDĂ No. 1 x 1 buc. (doar în cazul infecțiilor ginecologice)

* necesar pentru un protocol de 4 săptămâni

730,00 lei

75 % dintre femei dezvoltă o infecție urinară sau vaginală cel puțin o dată în viață!

 

Motivul principal este sistemul imunitar deficitar sau un tratament cu antibiotice care interacționează cu flora saprofită, responsabilă cu menținerea echilibrului florei vaginale. Când acest echilibru este afectat, patogenii – fungi, bacterii, viruși, se dezvoltă în exces și favorizează apariția infecției. Alte motive pentru dezvoltarea acestor infecții sunt modificările hormonale din timpul sarcinii, tulburările endocrine și de tiroidă, diabetul zaharat sau bolile neoplazice.

Fiind o afecțiune a femeii în ansamblu, de cele mai multe ori nu este suficientă administrarea unui tratament local și a unor imunostmulatoare sintetice. Pentru vindecare, este nevoie de lucru pe toate planurile – imunitate, dietă, limite personale și nu în ultimul rând relația cu propriul corp și propria feminitate.

Cu mult respect, pentru tine dragă femeie, împreună cu o echipă de medici și farmaciști am dezvoltat o serie de produse 100 % naturale pe bază de PROPOLIS INTEGRAL, LĂPTIȘOR DE MATCĂ CRUD, MIERE, POLEN POLIFLOR CRUD și plante medicinale, pentru a susține un proces holistic de vindecare.

 

Pentru mai multe detalii și protocoale personalizate, răspundem cu drag la telefon sau pe WhatsApp la numărul 0735 735 000.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „KIT INFECȚII URINARE @APIARIUM”