LĂPTIȘOR DE MATCĂ CRUD

Îmbunătățește performanța sistemului imunitar și a funcțiilor metabolice

Reface celulele nervoase, combate degradarea neuronală și îmbunătățeste memoria

Previne apariția și inhibă dezvoltarea celulelor canceroase

Regenerator celular

Ameliorează stările de oboseală fizică și psihică, anemiile și asteniile

Are efect antixodant și întârzie procesele de îmbătrânire

Menține colesterolul și tensiunea arterială în limite normale.

 

Ingrediente:
Lăptişor de matcă crud 100 %.

135,00 lei

Conținutul nutrițional al lăptișorului de matcă reprezintă potențialul acestui produs, deoarece oferă o serie de nutrienți esențiali, necesari pentru o sănătate bună. Lăptișorul de matcă conține inclusiv minerale, precum și o multitudine de vitamine din familia B, dar și 18 aminoacizi diferiți, inclusiv cei 8 aminoacizi esențiali pe care organismul uman nu îi poate produce.

Eficienţa terapeutică şi beneficiile lăptişorului de matcă crud sunt garantate de o cantitate de 2% acid 10-HDA, certificată prin analize de laborator. Acest compus biologic unic are proprietăţi antiinfecţioase, antivirale şi antibacteriene care fortifiază sistemul imunitar şi sistemul nervos.

Mod de utilizare: intern. În regim obișnuit de viața, pe o durată de 5-7 zile/lună: copii între 1 și 10 ani: 0,5-1 g/zi; adolescenți și adulți: 1-3 g/zi. Pentru băieți, bărbați și sportivi este recomandată asocierea cu polenul de albine crud, pentru îmbunătățirea efectelor armonizatoare. În regim de suprasolicitare, cantitățile pot fi semnificativ mai mari; Pentru sugari, femei însărcinate, sportivi și persoane cu probleme de sănătate: la sfatul medicului.

Proprietăți: Produs natural, regenator, întineritor, trofic general, antiviral, stimulator al producerii celulelor stem, stimulează refacerea tuturor țesuturilor, inclusiv a sângelui (redresează globulele roșii, leucocitele, trombocitele), modulator al nivelului colesterolului și al trigliceridelor. Are rol de susținere a funcțiilor sistemului nervos și a proceselor metabolice. Protejează celulele împotriva stresului oxidativ și contribuie la refacerea organismului în general, după efort fizic sau intelectual intens. Determină creșterea capacității de autoapărare a organismului.

Atenționări: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Contraindicat în caz de hipersensibilitate la lăptișor de matcă. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Condiții de păstrare: În frigider (între 2 și 4ºC), în recipientul închis, ferit de lumină. După deschidere, se păstrează în frigider și se consumă în maximum 30 de zile.

Bine de știut

Hrana miraculoasă cu care sunt hrănite albinele-mătci, născătoarele vieții din stup, are același efect energetic și asupra organismului omenesc. Previne boala și întreține sănătatea la standarde optime. Denumirea de „lăptișor de matcă” este improprie, acesta nefiind produs de către matcă. Adevarul este invers: lăptișorul de matcă este secretat de albine pentru regina lor. Albinele tinere, numite și doici, într-o anumită fază a vieții lor în stup, îl produc în glandele lor hipo-faringiene. Lăptișorul de matcă este pentru stup precum laptele matern pentru sugar. În stup, cu lăptișorul de matcă sunt hrănite toate larvele, până la vârsta de 3 zile. O singură excepție există de la această regulă: larva de matcă. Ea continuă să fie hrănită cu lăptișor de matcă, pe toată durata vieții ei.

Efectele surprinzătoare pe care lăptișorul de matcă le determină în stup suscită mare curiozitate în afara acestuia. În laboratoarele din multe părți ale lumii, cercetători de renume desfășoară studii amănunțite, la cel mai înalt nivel științific și tehnic, străduindu-se să dezlege misterele lăptișorului de matcă.

În Japonia, de exemplu, a fost demonstrat că sub acțiunea lăptișorului de matcă, din celulele stem nervoase se diferențiază noi neuroni, oligodendrocite și astrocite (Shoei Furukawa&Co). Altfel spus, a fost răsturnată vechea teorie din medicina convențională precum că neuronii și alte celule nervoase nu se pot regenera.

Lăptișorul de matcă este poate cel mai puternic stimulator al celulelor stem. Să ne reamintim longevitatea, vigoarea, cât și capacitatea mătcii de a produce viață nouă în familie, prin numeroasele ouă pe care le depune. Toate acestea se datorează celulelor stem din corpul ei. Funcția celulelor stem ale mătcii este așa de bine dezvoltată, atât pentru propriul corp, cât și pentru “corpul” familiei din stup, încât ea este practic izvorul de viață al acesteia. Fără matcă, familia se stinge încet, până moare. Întregul trai, tinerețea și puterea oricărei familii de albine își au sursa în matcă, de fapt în rezervorul ei de celule stem. Iar acest rezervor, cât și funcționarea lui, par a fi determinate și întreținute de lăptișorul de matcă, care este hrana reginei, pe toată durata ei de viață.

Citește mai multe despre Lăptișorul de matcă, pe blogul nostru, aici.

Masa nominală:

Masa brută:

Valoare energetică:

,

Mod de prezentare:

Dim. flacon (Ø x h):

Dim. cutie (L x l x h):

Produs notificat de:

Seria și numărul certificatului de notificare:

3 recenzii pentru LĂPTIȘOR DE MATCĂ CRUD

  1. eirennes (proprietar verificat)

    Foarte util pentru copii la racelile de primavara si toamna. Facem 2 cure de cate 3 luni pe an. Fetita mea adora sa-l manance dimineata impreuna cu polenul. Recipientul e minunat, se pot pastra multe ingrediente de bucatarie sau cosmetica in el dupa golire. Atentie, notati pe borcan data la care l-ati desfacut pentru ca expira in 30 de zile de la deschidere. Se pastreaza la frigider. Gustul usor fermentat e normal si va obisnuiti usor cu el.

  2. simina.muntean (proprietar verificat)

    Foarte bun pentru imunitate si foarte comod de administrat datorita linguritei inclusa in ambalaj.

  3. stanculescuadelinaflorentina (proprietar verificat)

    Un produs excelent, recomand!

Adaugă o recenzie