Tulburările digestive sunt multiple și foarte răspândite; ele sunt cauzate de mai mulți factori printre care un regim de viață și de alimentație dezordonate.

Tonic No.9 este un produs natural ce are în compoziție miere de albine, polen de albine crud, propolis integral, lăptișor de matcă crud și plante medicinale – fructe de cătină (Hippophae rhamnoides), armurariu (Silybum marianum), fenicul (Foeniculum vulgare), chimen (Carum carvi) și anason (Pimpinella anisum), care susțin funcționarea fiziologică a sistemului gastro-intestinal asigurând o digestie și un tranzit intestinal normal permițând astfel restabilirea frecvenței și consistenței scaunelor, eliminarea din intestine a gazelor și toxinelor provenite dintr-o digestie deficitară.

  • Menținerea unui tranzit intestinal normal, susține procesul natural de detoxifiere prin eliminarea la nivelul colonului a produselor de digestie și a toxinelor. Complexul de fitonutrienți din plantele aflate în compoziția tonicului asigură o digestie normală prin normalizarea acidității gastrice, a secreției și functionării enzimelor digestive, protecția mucoasei gastrice și echilibrul florei intestinale. Digestia gastrică este sustinută de aportul de papaină, enzimă implicată în digestia proteinelor la nivelul stomacului. Menținerea funcționării normale a sistemului digestiv susține apetitul și absorbția substanțelor nutritive din tubul digestiv contribuind astfel la menținerea funcțiilor fiziologice ale ficatului și la sănătatea și vitalitatea întregului organism.

Tonic No.9 prin intermediul polenului crud și a plantelor medicinale din compoziție, susține funcțiile gastrice, intestinale, hepatobiliare și a tranzitul intestinal ajutând la eliminarea neplăcerilor cauzate de excesele alimentare, alimente greu digerabile sau a unei diete dezechilibrate.

Nu are contraindicații. Nu există efecte secundare. Trebuie știut însă faptul că suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și specific. A nu se depăși doza zilnică recomandată!