Nu reuşeşti să fii atent la ceea ce vrei să înveţi?

Eşti uşor de distras de la învăţat şi preferi să-ţi ocupi timpul cu alte lucruri?

Problema este capacitatea redusă de concentrare pentru o perioadă mai mare de timp. Lăptișorul de matcă pur îţi vine în ajutor şi de această dată. Fiind singura sursă naturală de acetilcolină, un neurotransmitator foarte important, esenţial în transmiterea influxului nervos, lăptişorul de matcă este principalul nostru sprijin în ceea ce priveşte buna funcţionare cerebrală, îmbunătăţind astfel capacitatea de concentrare a creierului.

În perioada testelor, tezelor, examenelor sau sesiunilor, emoţiile şi efortul intelectual susţinut pot duce la dificultăţi de menţinere a atenţiei care fac să scadă puterea de concentrare şi memorare.

Asocierea produselor stupului ca miere de albine, polen de albine crud, propolis integral, lăptișor de matcă crud și a plantelor medicinale ca fructele de cătină (Hippophae rhamnoides) și armurariul (Silybum marianum) oferă produsulului proprietăți excelente ajutând organismul să facă față stresului; protejează celula nervoasă, favorizând o bună funcționare a sistemului nervos, aducând o stare de calm și echilibru organismului.

  • lăptișorul de matcă crud este un excelent stimulent în procesul de învăţare. Prin prezenţa anumitor oligoelemente esenţiale (fosfor, magneziu), a vitaminelor B1, B2, B6, a aminoacizilor (fenilanalină, triptofan), lăptişorul de matcă crud s-a dovedit a fi util pentru îmbunătăţirea memoriei şi creşterea randamentului intelectual.

S-a dovedit că Tonicul No.8, prin intermediul lăptișorul de matcă crud are un rol esenţial în dezvoltarea şi buna funcţionare a sistemului nostru nervos, refăcând sinapsele şi celulele nervoase, căci, pe langă vitamine, minerale, enzime şi aminoacizi, acest aliment minunat ne furnizează şi acidul 10-HDA, esenţial pentru dezvoltarea neuronală şi pentru stimularea sistemului imunitar, cu condiția să fi respectat întocmai modul de administrare și durata tratamentului.

Nu are contraindicații. Nu există efecte secundare. Trebuie știut însă faptul că suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și specific. A nu se depăși doza zilnică recomandată!