Tonic No.12 este un produs inovator, 100% natural, cu o compoziție echilibrată, perfect adaptat nevoilor organismului.

Nimeni nu este imun la stres, iar studiile realizate în ultimii ani demonstrează că felul în care răspundem la factorii de stres, ne afectează sănătatea indiferent de vârstă ori situație socială. Produsul se adresează persoanelor de orice vârstă, confruntate zilnic cu factorii declanșatori de stres (adulți cu probleme legate de job, viață personală, familie, boli asociate; copii aflați în fața situatiilor noi; studenți în timpul sesiunii de examene, etc.).

Asocierea produselor stupului, miere de albine, polen de albine crud, propolis integral, lăptișor de matcă crud și a plantelor medicinale ca fructele de cătină (Hippophae rhamnoides) și armurariul (Silybum marianum) oferă produsulului proprietăți excelente adaptogene, ajutând organismul să facă față stresului cotidian; protejează celula nervoasă, favorizând o bună funcționare a sistemului nervos, aducând o stare de calm și echilibru organismului.

  • are rol adaptogen (ajută organismul să se adapteze stresului zilnic), funcționează ca tonic general, imunostimulator și antioxidant, prevenind instalarea agitatiei, a nervozității, a atacurilor de panică, a depresiei, oferind o stare de calm și echilibru.

Tonic No.12 s-a dovedit a fi în peste 90% din cazuri eficient în combaterea stresului și a simptomelor acestuia, cu condiția să fi respectat întocmai modul de administrare și tratamentul complet.

Nu are contraindicații. Nu există efecte secundare. Trebuie știut însă faptul că suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și specific. A nu se depăși doza zilnică recomandată!