Cum ar fi dacă…

Înainte de a avea prima menstruație mama ta nu doar că ar vorbi deschis despre asta, dar ar fi și încântată pentru tine?

Cum ar fi dacă…

Ea ar sărbători asta cu tine, mai degrabă decât să te trimită în baie cu o cutie de tampoane?

Cum ar fi ca…

Atunci când ai prima menstruație să te simți pregătită și sigură pe tine?

Acest set cadou este un DAR prețios, o tămadă pentru trup și suflet adus adolescentelor care urmează să celebreze PRIMA MENSTRUAȚIE.

Cartea, “Darul Femeii” aduce în prim plan importanța de a sărbători menstruația și viața în corp de femeie. Revendică necesitatea de a pregăti fetele tinere să-și asume feminitatea cu bucurie.Această carte este un dar pentru a sprijini fetele ca femei în devenire să se conecteze la propriul lor ceas interior.

O carte simplă, ilustrată artistic, care re-aduce sacralitatea femininului într-un limbaj simplu și ușor de înțeles de către fetele tinere ce au trecut pragul primei menstruații sau se pregătesc pentru ea.

Misterios și complicat, aparatul genital este cel care guvernează viața oricărei femei. Ovarele, uterul, trompele uterine și vaginul alcătuiesc un complex anatomic care îndeplinește rolul de reproducere, dar și pe cel de echilibrare hormonală.

Ovarele sunt cele care dictează ciclul menstrual prin secreția de hormoni (estrogen și progesteron) și contribuie astfel la echilibrul hormonal, atât de important pentru starea de sănătate a femeii. Secreția de progesteron și estrogen este reglată de aparatul genital și endocrin în funcție de diferitele momente din viața femeii (ciclul menstrual lunar, sarcină, menopauză) pentru a ajuta la funcționarea corectă a ciclului reproducător.

Pentru ca tot acest sistem să funcționeze în armonie, am creat o gamă de produse pentru sănătatea și îngrijirea feminină.

Soluții speciale, adaptate fiziologiei fiecărei fiecărei vârste și diferitelor etape de dezvoltare din viața fiecărei femei: pubertate, sarcină, lăuzie, menopauză.

Tonic No. 9 și Lătișorul de matcă crud sunt produse pentru echilibrarea hormonală a organismului, combaterea simtomelor neplăcute cauzate de menstruație și menținerea sănătații aparatelor genital și urinal precum și pentru menținerea unui tonus fizic și mental echilibrat.

Masca de față și corp – un elixir hidratant, nutritiv recomandat pentru tenul mixt, uscat sau sensibil. Bogată în ingrediente organice hidratante, cum ar fi miere crudă și lăptișorul de matcă crud. Hidratează pielea, fiind recomandată pentru orice tip de ten, combate acneea și conține numeroși antioxidanți, printre care betacaroten, vitamina C și E care refac fermitatea pielii și o mențin hidratată.

Binețe din natură!

https://www.terraapis.ro/mag…/set-cadou-prima-menstruatie/

* Pret special al pachetului PRIMA MENSTRUȚIE – 300 RON