E ușor să recreezi ambianța aceea caldă și înmiresmată a zilelor de Crăciun din copilărie.

Bucuria Crăciunului vine și la tine, fără greș, dacă o chemi și îi deschizi ușa, la vremea potrivită.

Când e vremea potrivită?

Tu o știi cel mai bine. E atunci când îți deschizi sufletul.

Iar sufletul se deschide prin minunatul dar pe care îl poți oferi cu iubire ca tămadă copiilor de toate vârstele – Colecția de cărți Simplu 1 și Simplu 2 de Cristela Georgescu, Health & Nutrition Professional, CD pentru copii Înger și Cântec, set Bloc Notes-uri creative Simplu 2, Ghidul pentru bărbați, „Mai simplu decât simplu” scrisă de Călin Georgescu iar Tonicul No. 8 de la TERRA:APIS vine întru vindecarea trupului prin amestecul vitaminizant de produse ale stupului (miere de albine, polen de albine crud, propolis integral, lăptișor de matcă crud) și plante medicinale naturale (fructe de cătină (Hippophae rhamnoides), armurariu (Silybum marianum) și scorțișoară (Cinnamonum zeylanicum)) cu rol de menținere și creștere a capacității de autoapărare a organismului copiilor. O compoziție armonioasă pentru sănătate și o stare de bine.

Iar pentru ca sufletul să îmbrățișeze această bucurie prețioasă, adu-ți aminte că darul cel mai frumos este…

însăși bucuria de a dărui.

Cu deosebită recunoștință, am pregătit 25 de coșuri cadou la prețul special de 230 RON pentru a fi dăruite cu nemăsurată iubire copiilor mici și mari ca tămadă pentru sufletul lor minunat.

Dacă vei reuși, vei deveni propriul Moș Crăciun.

Hai că nu-i greu, oferă-ți cât mai curând bucuria de a dărui.

Este inegalabilă!

#apiterapie #tonic8 #simplu1 #simplu2 #dar #iubire #recunostinta#tămadă #minte #trup #suflet #staredebine #puterealuiimpreuna #iarna#sarbatori #lumina #bucurie #viseimplinite #sanatateindar

❤️

Binețe din natură!

https://www.terraapis.ro/…/cos-cadou-colectia-de-carti-sim…/