O compoziție armonioasă pentru un plus de energie și vitalitate.

Iarna poate să aibă un impact serios asupra sănătatii copiilor, indiferent dacă este din cauza temperaturii scăzute, a stresului cauzat de școală sau din cauza alimentației deficitare care pierde din cantitatea de viu pe măsură ce grădina nu mai are nimic crud de oferit în această perioadă a anului.

Acum este momentul potrivit să începeți administrarea unor suplimente naturale în formă pur, crud, naturală pentru menținerea sănătatea copiilor în sezonul rece.

Tonic No. 8 este un amestec vitaminizant de produse ale stupului (miere de albine, polen de albine crud, propolis integral, lăptișor de matcă crud) și plante medicinale (fructe de cătină (Hippophae rhamnoides), armurariu (Silybum marianum) și scorțișoară (Cinnamonum zeylanicum)) cu rol de menținere și creștere a capacității de autoapărare a organismului, de susținere a funcțiilor hepatice, cardiovasculare, a sistemului nervos central și a proceselor metabolice. Protejează celulele împotriva stresului oxidativ și contribuie la refacerea țesuturilor și a organismului în general după efort fizic sau intelectual intens.

Binețe din natură!