Ne-am scris VISUL pe o hârtie.

Acela MARE, cel pe care nu credem că este posibil să îl realizăm anul viitor, poate că nici măcar în următorii cinci sau zece ani…

Cu toții avem nevoie de o motivație puternică, suficient de puternică care nu numai să ne pună în mişcare ci să ne şi țină în mişcare!

Altfel, dacă visul este mic, este posibil să ne pierdem interesul pe drum.

Visul nostru este să punem bazele primului centru medical de apiterapie și medicină integrativă din vestul țării, un loc care să ofere purificare, vindecare, stare de bine, fericire, iubire și relaxare prin terapii alternative.

Ne dorim ca alături de cei mai buni specialiști din domeniu să găsiți calea către acasa inimii voastre, să conştientizați că în fiecare dintre voi există potențialul şi resursele de a vă păstra/redobândi sănătatea, de a vă vindeca rănile trecutului pentru a vă bucura de acea stare de bine, de liniștea lăuntrică care ar trebui să guverneze fiecare zi pe care o avem de trăit pe acest pământ. Ne dorim să arătăm celor ce ne vor trece pragul cum să îşi deseneze viitorul din perspectiva sănătații, a stării lor de bine, ca ei să poată ajunge la vârste cât mai înaintate fără a fi nevoie de medicație, spitalizare și intervenții invazive care mutileză și omoară lent.

Până atunci însă, gama de produse TERRA:APIS va rămâne o garanție a calității în domeniul apiterapiei. Ele ne vor servi drept unealtă atât în obținerea, cât și în menținerea sănătății pe o perioadă cât mai îndelungată căci produsele stupului și plantele medicinale au proprietăți biologice și acțiuni farmacologice dovedite.

Astfel, ele vor aduce în continuare sănătate în dar și Binețe din Natură în multe cămine, așa cum au făcut-o în toți aceși ani.

Ne dorim să oferim baghete magice cu care pacienții să se poată inventa şi reinventa la nesfârşit. Noi am făcut asta şi continuăm să o facem. Dacă am fi conştientizat măcar o mică parte din lucrurile care acum sunt o certitidine pentru noi, astăzi ar fi fost altfel.

Am recitit zilele trecute nişte însemnări de la un curs, era scris cu litere mari „Nu poți face mai mult decât crezi tu despre tine însuți că poți face”.

Credințele ne țin pe loc, ne limitează opțiunile şi ne îngrădesc visurile.

Binețe din Natură!