Set cadou Sănătate intimă, Ciclicitate conștientă și Elixir pentru piele

, , , ,

Pachetul conține:

  • o agendă Luna Lila 2021 datată cu fazele lunii care aduce, pe lângă liniaritatea calendarului solar, gândirea ciclică conectată la lună cu fazele și influențele ei asupra femeilor.
  • Cremă Solidă No. 1
  • Miere cu merișoare No. 1
  • Mască de fată și corp

335,00 lei 300,00 lei

Luna Lila 2021 este o agendă datată cu fazele lunii care aduce, pe lângă liniaritatea calendarului solar, gândirea ciclică conectată la lună cu fazele și influențele ei asupra femeilor.
Agenda-Jurnal este un instrument de reflecție și integrare pentru femei care doresc:
🌓 să crească conștiența și ancorarea în energia feminină
🌓 să manifesteze echilibrat energia feminină și masculină.
Include atât gândire și planificare liniară, cu ajutorul calendarului solar, cât și inspirație pentru ciclicitate și fluiditate, cu spațiu pentru reflecție, creație și exprimare emoție.
Pe lângă calendarul solar obișnuit datat cu fazele lunii și vedere săptămânală, fiecare lună conține un calendar circular care te invită la cartarea și observarea propriului ciclu menstrual în funcție de fazele lunii.
Femeile care nu (mai) au menstruație se pot raporta la fazele lunii de pe cer și urmări ciclicitatea lunii și corelația acesteia cu propriile tipare de energie.
… Continuă călătoria cu Sori cu Luna în 2021 CU O AGENDĂ DATATĂ CU LUNA PENTRU FEMEI CARE DORESC SĂ CREASCĂ ENERGIA ȘI PUTEREA DE MANIFESTARE FEMININĂ.
Cremă Solidă No. 1 – este un produs pentru îngrijirea blândă a zonei intime și echilibru hormonal. Se folosește în caz de infecții vaginale virale, bacteriene sau fungice și infecții urinare.
Mierea cu merișoare No. 1 – este un amestec de miere polifloră și merișoare, un antioxidant de 20 de ori mai puternic decât vitamina C, fiind un veritabi antibiotic natural și sursă de antioxidanți.
Masca de față și corp – un elixir hidratant, nutritiv recomandat pentru tenul mixt, uscat sau sensibil. Bogată în ingrediente organice hidratante, cum ar fi miere crudă și lăptișorul de matcă crud. Hidratează pielea, fiind recomandată pentru orice tip de ten, combate acneea și conține numeroși antioxidanți, printre care betacaroten, vitamina C și E care refac fermitatea pielii și o mențin hidratată.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set cadou Sănătate intimă, Ciclicitate conștientă și Elixir pentru piele”