Puterea simplității – Adriana Roman

„Puterea simplității” este cartea care vine ca o lecție de iubire, credință și iertare îndreptată spre tine. Pentru că te învață cum să trăiești simplu și frumos, dar având întotdeauna un suflet și o minte sănătoase și fericite. Vei descoperi cum poate o pledoarie pentru traiul simplu să îți ofere mai multă satisfacție decât toate bogățiile lumii. Pentru că te va învăța să apreciezi ceva ce este mai valoros decât orice în această lume: sufletul tău.
O carte care invită la introspecție într-o lume în care totul este ghidat de viteză, dar nu înainte de a te educa și de a-ți demonstra că minunile există, iar că tu ești una dintre minunile Universului. Iar după ce vei înțelege ce aduce cu sine această lecție, după ce vei găsi semnificația în viața ta, vei putea în sfârșit să te eliberezi din normele societății în care trăiești și să îți recâștigi adevărata libertate: cea a spiritului.

Bonus: Ghid practic
Puterea simplității” vine însoțită de un ghid practic gratuit, cu exerciții menite să fie suportul tău în procesul de transformare interioară.

25,00 lei

Stoc epuizat

Categorie:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Puterea simplității – Adriana Roman”