Polen de albine crud 2020

PRODUS APICOL NATURAL, UTIL ÎN REFACEREA RAPIDĂ A ORGANISMULUI ȘI ÎN MENȚINEREA SĂNĂTĂȚII

Polenul de albine crud este un aliment aproape perfect, care conține toate substanțele nutritive necesare pentru a susține viața. Acesta conține douăzeci și doi de aminoacizi fiind o excelentă sursă de proteine (mai mare decât orice sursă animală).

Polenul de albine crud este un aliment din plante naturale, cunoscut pentru profilul său excepțional în nutriție, cât și cel de îmbunătățire a proprietăților energetice. Acesta conține toate vitaminele cunoscute și douăzeci și șapte minerale, în special vitaminele B, inclusiv cea dificil de găsit B12.

Ingrediente:
Polen de albine crud 100 %.

60,00 lei

Mod de utilizare: intern. În regim obișnuit de viață: copii sub 1 an: 2-5 g/zi; copii 1-10 ani: 5-10 g/zi, peste 10 ani: 10-30 g/zi; în regim de suprasolicitare fizică sau psihică cantităţile pot fi semnificativ mai mari şi totodată este recomandată asocierea cu lăptişor de matcă (crud); pentru femei însărcinate, copii și persoane cu probleme de sănătate: la sfatul medicului.

Proprietăți: polivitaminizant, conține toți aminoacizii esențiali, toate mineralele necesare vieții; reglator general al funcțiilor organismului, tonic general, în special al ficatului, mușchilor (inclusiv inima), al creierului și nervilor; prezintă un conținut proteic ridicat; ușor digerabil și asimilabil; conferă satietate; recomandat pentru întreținerea greutății optime.

Atenționări: Acest produs este un supliment alimentar ș­i nu trebuie să înlocuiască o dietă variată ­și echilibrată ­și un stil de viață sănătos. A nu se depăș­i doza recomandată pentru consumul zilnic. Contraindicat în caz de hipersensibilitate la produsele apicole sau la oricare alt ingredient din compoziția sa. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Condiții de păstrare: În congelator, între -15 ş­i -10 ºC, bine închis. După deschidere, a se păstra în continuare la frigider ș­i a se consuma în maximum 30 de zile.

Mod de prezentare:

Masa nominală:

Masa brută:

Dim. flacon (Ø x h):

Produs notificat de:

Seria și numărul certificatului de notificare:

2 recenzii pentru Polen de albine crud 2020

  1. Emese Bădina

    Emese Bădina

    polenul de primavara este cel mai bun si mai sanatos dulce pe care l-am savurat vreodata.

  2. eirennes (proprietar verificat)

    Absolut minunat! Fetita mea se trezeste si se culca cu polenul in gand. Trebuie sa-i dozez separat intr-o cana portia ei, altfel rade tot. Iar borcanul in sine e o bijuterie de ceramica, incep sa fac deja colectie de borcane goale in bucatarie, bune la orice. Atentie, polenul se pastreaza cel mai bine la congelator.

Adaugă o recenzie