MIERE CU GHIMBIR No. 1

Susţine digestia

Ajută la menţinerea sănătăţii tractului respirator

Ajută la prevenirea senzațiilor de rău și disconfort asociate călătoriilor cu mașina, avionul, rău de mare. 

 

Ingrediente:
Miere de albine și rădăcină de ghimbir (Zingiber officinale).

 

Acest produs conține rădăcina integrală de ghimbir (pulpă, suc). Poți descoperi în plus și MIERE CU GHIMBIR No. 3, care conține pulberi din rădăcina de ghimbir sau MIERE CU GHIMBIR No. 4, care conține amestecuri de pulberi de rădăcina de ghimbir cu alte mirodenii.

75,00 lei

Stoc epuizat

Rădăcina de ghimbir conţine o cantitate mare de uleiuri esenţiale: gingerol, zinghiberină, zinghiberol, felandren, borneol, cineol.

De asemenea, regăsim și conin fenoli, amidon, mucilagii şi răşini.

Rădăcina de ghimbir este bogată în potasiu, zinc, calciu, cupru şi magneziu, vitaminele B6, C şi D.

Produs natural, cu efecte remarcabile în abordarea edemelor, înlătură senzația de vomă sau tuse (la femeile însărcinate), calmează durerile menstruale, induce o senzație de încălzire a corpului, respectiv un efect sudorific pregnant, este calmant în inflamațiile gâtului, sinuzite, răgușeală, febră, eliminare de mucozități și congestii respiratorii. În răceală, acționează asupra plămânilor, stomacului și splinei. Pentru situațiile cu tuse, amestecați 4 lingurițe de produs cu 250 ml apă fierbinte și beți câte 1-2 căni pe zi.

Este calmant pentru durerile abdominale, ajută digestia, elimină gazele, acționează împotriva stărilor de greață, a deranjamentelor stomacale sau intestinale, stimulează poftă de mâncare, neutralizează toxinele.

Poate fi folosit în combaterea răului de mare, a răului de altitudine, de mașină sau, în general, de mișcare de rotație.

Are proprietăți afrodiziace, stimulative, tonifiante, acționând prin grupul de compuși numiți gingeroli, asupra sistemului nervos, înlătură durerile de cap de natură nevralgică și spastică, utilizat în bronșită și astmul bronșic, frigiditate sau cataractă.

În China, ghimbirul este cunoscut ca antiastmatic de peste 3 000 ani, fiind folosit în suc împreună cu morcovi.

În industria parfumurilor, grație uleiului esențial pe care îl conține, rizomul de ghimbir emană o savoare de lămâie piperată și conferă astfel căldură și personalitate parfumurilor în care este inglobat.

În industria cosmeticelor (în special în Asia), este utilizat în tratamentul alopeciilor (cheliilor), cosmetologii europeni folosind loțiuni cu ghimbir pentru tonificarea și revitalizarea părului. Loțiunile de corp pe bază de ghimbir au efecte de întinerire, hrănind epiderma și conferindu-i finețe și suplețe. Bogat în magneziu, fosfor și acizi aminați, ghimbirul este omniprezent în formule revitalizante ale cremelor de față.

În medicina alternativă: Moleculele aromatice de ghimbir trimit impulsuri creierului imediat ce ating pielea, relaxând și detensionând musculatura. Rădăcina încălzește meridianele de acupunctură, terapeuții folosind uleiurile aromatice de ghimbir pentru fricționarea zonelor unde se acumulează tensiuni negative: tâmplă, ceafă, încheieturi.

Mod de utilizare: intern; în regim obișnuit de viață: între 5 și 15 g/zi (1-3 lingurițe); în regim de suprasolicitare fizică sau psihică: între 15 și 30 g/zi (3-6 lingurițe); pentru femei însărcinate, copii și persoane cu probleme de sănătate: cu avizul consultantului de specialitate. A se amesteca înainte de consum.

Masa nominală:

Masa brută:

Mod de prezentare:

Dim. flacon (Ø x h):

1 recenzie pentru MIERE CU GHIMBIR No. 1

  1. Monica Dumbrava

    Sunteti UNICI si BINECUVINTATI! Va iubesc si va multumesc ca SUNTETI!😍💫😇

Adaugă o recenzie