KIT IMUNITATE COPII @APIARIUM

, ,

Susține sistemul imunitar —

Sporește capacitățile mentale și fizice

 

Kitul conține:

     – TONIC No. 8 x 1 buc.

     – EXTRACT DE PROPOLIS No. 1 x 1 buc.

     – MIERE POLIFLORĂ x 1 buc.

* necesar pentru un protocol de 4 săptămâni

340,00 lei

Răcelile la copii sunt un serial cu multe episoade.

Debutează cu o tuse, apoi nasul dă semne că ceva nu este în regulă și totul culminează cu o febră mare. La aceste simptome se mai adaugă frisoanele, durerile de gât și de cap. Orice părinte cunoaște scenariul, iar în sezonul rece acesta se repetă frecvent.

Fie că vorbim despre gripă, viroză, laringită, faringită, bronșită, pneumonie, infecțiile respiratorii sunt bolile cu cea mai mare prevalență la copii, în sezonul rece.

 

Chiar dacă părinții fac eforturi să trateze fiecare episod de boală al copilului, invariabil aceasta revine, manifestându-se la fel de intens. Statisticile arată că peste 25 % dintre copiii până la un an și 18 % dintre copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 4 ani, din țările dezvoltate, suferă din cauza infecțiilor respiratorii recurente. Bolile tractului respirator superior au o prevalență mai mare în infecțiile respiratorii recurente, fiind afectați între 10 % și 30 % dintre copii.

 

Acestea au două vârfuri de manifestare:

– între vârsta de 6 și 12 luni, atunci când se epuizează resursele imunitare pe care copilulul le primește la naștere, de la mamă, prin transferul imunoglobulinelor;
– în momentul în care copilul întră în colectivitate, odată cu începutul grădiniței și al școlii.

 

O imunitate puternică poate oferi copilului protecția de care are nevoie pentru a lupta cu infecțiile respiratorii, de aceea este recomandat un tratament de susținere imunitară cu TONIC No. 8. Adăugați și un antiviral natural, extractul de propolis, acesta contribuind, atât la îmbunătățirea imunității, cât și în lupta cu agenții patogeni în perioadele de boală. În acest fel veți avea din ce în ce mai puține episoade de boală și vor fi din ce în ce mai scurte ca și durată.

 

Pentru recomandări și scheme individualizate de tratament nu ezitați să ne contactați telefonic la 0735 735 000 sau la sediul firmei în Timisoara, Bulevardul Corneliu Coposu, Nr. 5 (Casa cu Iederă).

1 recenzie pentru KIT IMUNITATE COPII @APIARIUM

  1. Andrada Oprișan

    După prima zi de utilizare a propolisului simtomele infecției respiratorii au început să fie din ce în ce mai puțin supărătoare. Febra a cedat complet după primele două doze iar apoi durerea în gât a dispărut și ea până în ziua următoare. Când a început să administreze tonicul no. 8 s-a văzut o creștere a poftei de mâncare și al vitalității. Copilul meu este f încântat de ambele produse, nu este nevoi să fiu „creativă” așa cum mi-a sugerat doamna Emese în cazul în care nu ii place gustul produselor.

Adaugă o recenzie