KIT DE TOAMNĂ @APIARIUM

Susține sistemul imunitar —

Promovează purificarea organismului

 

Kitul conține:

     – TONIC No. 9 x 1 buc.

     – PĂSTURĂ x 1 buc.

     – EXTRACT DE PROPOLIS No. 1 x 1 buc.

     – MIERE POLIFLORĂ x 1 buc.

     – MIERE CU CĂTINĂ No. 1 x 1 buc.

     – MIERE CU MERIȘOARE No. 1 x 1 buc.

* necesar pentru un protocol de 12 / 14 săptămâni

635,00 lei

Categorie:

În concordanță cu succesiunea anotimpurilor, corpul omenesc are propriile variații sezoniere.

Apar predispoziții sau patologii specifice anotimpurilor. Predispoziții legate de vreme (temperatură și umiditate), de tipul de activitate (static sau dinamic) ori alimentații caracteristice fiecărui sezon.

Pentru a intra în sezonul rece 🍂 cu un organism puternic și rezistent, acesta trebuie să fie în echilibru atât din punct de vedere energetic cât și nutrițional. Doar așa va avea resursele necesare pentru a funcționa armonios pe întreaga perioadă a sezonului rece. În acest sens sunt benefice cure blânde de detoxifiere, deparazitare, mineralizare, vitaminizare și de stimulare a sistemului imunitar.

 

În acest sens Emese Badina a ales pentru voi cele mai potrivite produse și le-a pus laolată în acest minunat KIT DE TOAMNĂ. Produse ale stupului, plante medicinale și fructe ce au o acțiune puternic reglatoare pe diferite sisteme și organe. Produse pur-crud-naturale cu rol de menținere și creștere a capacității de autoapărare a organismului, de susținere a funcțiilor hepatice, cardiovasculare, a sistemului nervos central și a proceselor metabolice. Protejează celulele împotriva stresului oxidativ și contribuie la refacerea țesuturilor și a organismului în general după efort fizic sau intelectual intens.

1 recenzie pentru KIT DE TOAMNĂ @APIARIUM

  1. Ana

    Niciodată nu am stiut cum să aleg produsele de la Apiarium astfel încât să fie cele mai potrivite pentru mine într-o anumită perioadă. Doamna Emese Bădina mi-a oferit mereu recomandări potrivite atunci când le-am solicitat dar nu îndrăznem să o contactez ori de câte ori simțeam că aș avea nevoie de un boost imunitar ori de un produs care să mă energizeze. Acest kit a adus mult mai multă claritate în felul în care pot administra aceste produse într-un mod eficient pe termen lung, fără însă să fac excese ori să devin dependentă de ele.

    Abia aștept kit-ul de iarnă 🙂

Adaugă o recenzie