KIT DE IARNĂ @APIARIUM

Susține sistemul imunitar —

Promovează purificarea organismului

 

Kitul conține:

     – TONIC No. 1 x 1 buc.

     – MIERE CU GHIMBIR No. 4 x 1 buc.

     – MIERE CU TURMERIC No. 2 x 1 buc.

     – MIERE „TURTĂ DULCE” x 1 buc.

     – MIERE „DE IARNĂx 1 buc.

     – LĂPTIȘOR DE MATCĂ CRUD x 1 buc.

* necesar pentru un protocol de 12 / 14 săptămâni

695,00 lei

Categorie:

În concordanță cu succesiunea anotimpurilor, corpul omenesc are propriile variații sezoniere.

Apar predispoziții sau patologii specifice anotimpurilor. Predispoziții legate de vreme (temperatură și umiditate), de tipul de activitate (static sau dinamic) ori alimentații caracteristice fiecărui sezon.

Pentru a intra în sezonul rece 🍂 cu un organism puternic și rezistent, acesta trebuie să fie în echilibru, atât din punct de vedere energetic, cât și nutrițional. Doar așa va avea resursele necesare pentru a funcționa armonios pe întreaga perioadă a sezonului rece. În acest sens, sunt benefice cure blânde de detoxifiere, deparazitare, mineralizare, vitaminizare și de stimulare a sistemului imunitar.

 

În acest sens Emese Bădina a ales pentru voi cele mai potrivite produse și le-a pus laolată în acest minunat KIT DE IARNĂ. Produse ale stupului, plante medicinale și fructe ce au o acțiune puternic reglatoare pe diferite sisteme și organe. Produse pur-crud-naturale cu rol de menținere și creștere a capacității de autoapărare a organismului, de susținere a funcțiilor hepatice, cardiovasculare, a sistemului nervos central și a proceselor metabolice. Protejează celulele împotriva stresului oxidativ și contribuie la refacerea țesuturilor și a organismului în general după efort fizic sau intelectual intens.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „KIT DE IARNĂ @APIARIUM”