Grădina-Pădure a Mirabelei

“Grădina-pădure a Mirabelei”(Ina Curic, Kinga Kelemen, 2017) este o carte manifest pentru educația în natură, grădină și pădure. O poveste inspiratoare despre o fetiță hotărâtă care știe că visele pot deveni realitate, cu colaborare între prieteni și acțiune în comunitate.

Carte ilustrată, 40 de pagini, pentru copii între 4 și 10 ani. Pe lângă povestea inspiratoare, cartea conține o secțiune educativă cu informații despre plante perene, rețete, pomi fructiferi care duc povestea spre realitate.

În plus, conține 8 pagini de fișe de lucru pentru a implica copiii în activități practice de observare și interacțiune cu natura, inclusiv o fișă de cartografiere a mișcării ciclice a lunii în jurul pământului.

Premii internaționale: Nautilus Book Award Silver 2017 & Gold Green Apple Award in Environmental Sustainability, 2018

27,00 lei

Categorie:

De la Școala în Pădure propunem această carte școlilor ca un cadru simbolic pentru educație în natură. La nivel de familie, cartea oferă inspirație pentru a apropia copiii de natură, a-i împrieteni cu plantele și a-i învăța să gândească eco-sistemic de la grădiniță.

Descriere 

Vrei să înveți despre grădinărit durabil în mod distractiv? Imaginează-ți un singur loc cu toate beneficiile de grădină, pădure, loc de joacă și școală în natură!

O fetiță se plimbă prin satul ei cerând ajutor pentru un vis de grădină-pădure pe care nu toată comunitatea ei îl înțelege. Pe măsură pe Mirabela întâlnește diferite personaje, cititorii intră în magia a ceea ce înseamnă o grădină-pădure. Povestea merge dincolo de plante și copaci spre lucru împreună în comunitate și grijă față de ceilalți și natură. Alătură-te viziunii pentru a vedea ce este în ea pentru tine!

Cartea aduce o contribuție necesară la educația de bază în permacultură și grădinărit durabil. Include întrebări de reflecție pe parcurs și o secțiune interactivă despre plante și alte elemente din poveste.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Grădina-Pădure a Mirabelei”