Darul Femeii – Trăiește menstruația cu bucurie

Cum ar fi dacă… Înainte de a avea prima menstruație mama ta nu doar că ar vorbi deschis despre asta, dar ar fi și încântată pentru tine?

Cum ar fi dacă… Ea ar sărbători asta cu tine, mai degrabă decât să te trimită în baie cu o cutie de tampoane?

Cum ar fi ca… Atunci când ai prima menstruație să te simți pregătită și sigură pe tine?

59,00 lei 44,00 lei

Categorie:

“Darul Femeii” aduce în prim plan importanța de a sărbători menstruația și viața în corp de femeie. Revendică necesitatea de a pregăti fetele tinere să-și asume feminitatea cu bucurie.

Această carte este un dar pentru a sprijini fetele ca femei în devenire să se conecteze la propriul lor ceas interior.

O carte simplă, ilustrată artistic, care re-aduce sacralitatea femininului într-un limbaj simplu și ușor de înțeles de către fetele tinere ce au trecut pragul primei menstruații sau se pregătesc pentru ea.

Capitolele scurte trec în revistă esența a ce e necesar ca orice fată să știe pentru a trăi asumată în corp de femeie și a primi cu bucurie darurile feminității.

Este o carte de asemenea vindecătoare pentru femei care vor să-și schimbe relația cu menstruația de la renunțarea la prejudecăți și tabuuri invizibile prezente și în cultura noastră la asumarea și sărbătoarea feminității.

AutoareDeAnna L’am, cu rădăcini românești, pioneră la nivel internațional în domeniul menstruației conștiente. Primul proiect de ilustrare al tinerei artiste românce: Ana Maria Zaharia.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Darul Femeii – Trăiește menstruația cu bucurie”