CREMA SOLIDĂ No. 2

Cu LĂPTIȘOR DE MATCĂ CRUD, sub formă de ovule.

Hidratează mucoasa și lubrifiază în uscăciune vaginală cauzată de schimbările hormonale apărute în diferite etape de vârstă, în mod special în timpul menopauzei, după naștere, în timpul alăptării sau în timpul tratamentelor de chimio și radioterapie

Echilibrează pH-ul vaginal și reface flora vaginală. 

 

Ingrediente:
Ghee (grăsime integrală din lapte), lăptișor de matcă crud, lactozăbutir cacao.

 

Acest produs nu conține propolis integral și se adresează cu precădere în atrofia vaginală sau în perioada de menopauză. Poți descoperi în plus și CREMA SOLIDĂ No. 1, care conține propolis integral și care se adresează cu precădere unui fond infecțios.

295,00 lei

Categorie:

Mod de utilizare: intravaginal/rectal. se aplică seara, înainte de culcare, 1 ovul la 2-3 zile în funcție de afecțiune, mai puţin în perioada de menstruaţie.

Proprietăți: acțiune antiinflamatoare, antiseptică, cicatrizantă, regeneratoare.

Indicată în: anexite, răni ale colului uterin și vagin, atrofie vaginală, cistite, inflamații, candidoză, chisturi, sterilitate, HPV, fisuri anale, hemoroizi inflamați. Nu are contraindicații în alăptare și lehuzie.

Atenționări: Contraindicat în caz de hipersensibilitate la produsele apicole sau la oricare alt ingredient din compoziția sa. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. În sarcină administrarea se va face la recomandarea medicului.

Condiții de păstrare: se păstrează în frigider (între 2 și 4 ºC), în recipientul original, bine închis.

Masa nominală:

Masa brută:

Mod de prezentare:

Dim. flacon (Ø x h):

1 recenzie pentru CREMA SOLIDĂ No. 2

  1. Katy

    Cea mai tare!
    Vă mulțumesc ca ați făcut posibil acest produs 🙏

Adaugă o recenzie