Cremă Solidă No. 1

Cu PROPOLIS INTEGRAL și LĂPTIȘOR DE MATCĂ CRUD, sub formă de ovule.

 

Ingrediente:
Propolis integral, ghee (grăsime integrală din lapte), lăptișor de matcă crud, lactozăbutir cacao.

 

 

Acest produs conține Propolis integral și se adresează cu precădere unui fond infecțios. Poți descoperi în plus și CREMĂ SOLIDĂ No. 2, care nu conține Propolis integral și care se adresează cu precădere în atrofia vaginală sau în perioada de menopauză.

75,00 lei

Categorie:

Mod de utilizare: intravaginal/rectal. Se aplică seara, înainte de culcare, 1 ovul la 2-3 zile în funcție de afecțiune, mai puţin în perioada de menstruaţie.

Proprietăți: acțiune antiinflamatoare, antiseptică, cicatrizantă, regeneratoare.

Indicată în: anexite, răni ale colului uterin și vagin, atrofie vaginală, cistite, inflamații, candidoză, chisturi, sterilitate, HPV, fisuri anale, hemoroizi inflamați. Nu are contraindicații în alăptare și lehuzie.

Atenționări: Contraindicat în caz de hipersensibilitate la produsele apicole sau la oricare alt ingredient din compoziția sa. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. În sarcină administrarea se va face la recomandarea medicului.

Condiții de păstrare: se păstrează în flaconul original, bine închis, ferit de lumină și căldură, la temperatură de sub 25 ºC. Pe timpul verii se poate păstra în frigider.

Masa nominală:

Masa brută:

Mod de prezentare:

Dim. flacon (Ø x h):

1 recenzie pentru Cremă Solidă No. 1

  1. Avatar

    Moldoveanu Catalina

    Mi-am comandat aceasta crema pentru ca imi doream ceva natural si sanatos pentru corpul meu. Pentru ca nu aveam o recomandare, am sunat la ei sa cer mai multe detalii. O doamna foarte draguta, mi-a facut tot “instructajul” pas cu pas si rezultatele nu au intarzaiat sa apara. Am mers chiar si la ginecolog si totul era perfect. Sunt foarte incantata de produsele lor (am incercat si tonic no.9) si ma bucur enorm ca le-am descoperit. Daca vrei doar produse sanatoase pentru corpul tau, incearca aceasta crema si cu siguranta o sa ai cele mai bune rezultate.
    Multumesc echipa Terra Apis! 🙏

Adaugă o recenzie