Agendă Jurnal Luna Lila 2021 – pentru femei

Agenda Luna Lila 2021 – agendă datată cu luna pentru femei.

Luna Lila 2021 este o agendă datată cu fazele lunii care aduce, pe lângă liniaritatea calendarului solar, gândirea ciclică conectată la lună cu fazele și influențele ei asupra femeilor.

PENTRU FEMEI CARE DORESC SĂ CREASCĂ ENERGIA ȘI PUTEREA DE MANIFESTARE FEMININĂ.

 

150,00 lei 130,00 lei

Categorie:

Agenda-Jurnal este un instrument de reflecție și integrare pentru femei care doresc:    * să crească conștiența și ancorarea în energia feminină și * să manifesteze echilibrat energia feminină și masculină.

Include atât gândire și planificare liniară,  cu ajutorul calendarului solar, cât și inspirație pentru ciclicitate și fluiditate, cu spațiu pentru reflecție, creație și exprimare emoție.

Pe lângă calendarul solar obișnuit datat cu fazele lunii și vedere săptămânală, fiecare lună conține un calendar circular care te invită la cartarea și observarea propriului ciclu menstrual în funcție de fazele lunii.

Femeile care nu (mai) au menstruație se pot raporta la fazele lunii de pe cer și urmări ciclicitatea lunii și corelația acesteia cu propriile tipare de energie.

… Continuă călătoria cu Sori cu Luna în 2021 CU O AGENDĂ DATATĂ CU LUNA PENTRU FEMEI CARE DORESC SĂ CREASCĂ ENERGIA ȘI PUTEREA DE MANIFESTARE FEMININĂ.

Luna Lila 2021 conține:

* informație detaliată cu fazele și semnele zodiacale prin care trece Luna în fiecare zi

* incursiune în astrologie și astronomie practică (lună nouă și plină, solstiții, echinocții, eclipse)

* inspirație pentru reconectarea la esența feminină în corp de femeie și pentru menstruație conștientă

* calendar circular pentru cartografierea ciclicității feminine (valabilă și pentru femeile care nu mai au menstruație ce se pot raporta la fazele lunii de pe cer)

* practici de feminitate întrupată pentru fiecare lună a anului

* întrebări și spațiu de reflecție individuală

Agenda Luna Lila 2021 este pentru tine DACĂ:

… vrei un instrument de planificare și reflecție care să sprijine atât energia ta masculină de acțiune și focus cât și energia feminină de reflecție și ancorare în corp.

… ai nevoie de o alternativă la presiunea de a fi în activitate constant și liniar, ignorând corpul de femeie cu ciclicitatea sa.

… dorești susținere pentru a manifesta mai ușor din energie feminină, cu ajutorul energiei lunii.

… ești interesată de astrologie practică și dorești să te observi mai atent în funcție de fazele lunii și semnele zodiacale.

…ești mereu în acțiune și simți nevoia de respiro și reflecție pentru a integra experiențele.

… ai aprecia inspirație zilnică în agendă pentru a te conecta la energia ta feminină și la propriul tău ciclu menstrual.

 

Autoare și ilustratoare:

În 2021 Agenda Luna Lila este un proiect colectiv care include multă artă, coordonat de Ina Curic cu contribuții de texte de la: Laura Maria Yara  (ciclicitate feminină), Adela Dumitriu (astrologie), Emilia Priceputu (practici de feminitate).

Ilustratoarele care au contribuit artă superbă pentru interior sunt: Teli Iacșa, Mirela Andrei, Diana Diaconu, Ana Maria Zaharia, Ada Zachi, Bianca Veșteman, Cristina Mureșan, Cristina Eremia, Andreea Francisc, Anca Culachi-Roș, Marina Cernat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Agendă Jurnal Luna Lila 2021 – pentru femei”