Turmericul este un rizom din familia ghimbirului. Aroma și culoarea sa oferă multă consistență bucătăriei asiatice.

În combinație cu mierea, însă, devine o forță de neoprit!

#apiterapie #miere #turmeric #ghimbir #scorțisoară #nucșoară #cardamon #pipernegru #șofran #sănătate #imunitate #staredebine #iarnă #căldură #foc #remediu

La fel de veche ca și medicina Ayurvedică, care descrie proprietățiile benefice ale turmericului de mii de ani, este băutura „Lapte Auriu” – astăzi cunoscut mai bine sub denumirea de „Latte Turmeric”.

Latte Turmeric este o băutură de culoare galbenă, foarte plăcută la gust, ușor dulceagă cu un finisaj amar-ascuțit, care se fierbe în lapte (sau lapte vegetal) și se poate prepara astfel:

Se adaugă o linguriță de amestec Miere Turmeric No. 1 sau Miere Turmeric No. 2 de la TERRA:APIS în 200 ml. de lapte (sau lapte vegetal) care dă în clocot, se amestecă până ce se omogenizează și se savurează în tihnă.

Cu spuma de lapte în vârful paharului de cafea plin de însorita Latte Turmeric vă captează atât la gust cât și vizual. Aroma picant-parfumată a ghimbirului este binevenită și crează o adevărată „explozie”, în sens pozitiv, pe papilele gustative de pe limbă. O căldură plăcută se răspândește într-o clipă în organism.

Această băutură galbenă ca soarele vă va îndulcii fiecare dimineață, ridicând nivelul motivației și a spiritului în mijlocul zilei.

Binețe din natură!