Multe probleme ale sugarilor, precum o digestie proastă, constipația, plânsul excesiv și colicile infantile pot fi cauzate de un dezechilibru al florei intestinale a micuţului tău.

Înainte de naștere, intestinul copilului este steril. Dar, din momentul în care intră în această lume, intestinul bebelușului se colonizează cu bacterii de la mama sa și din mediul înconjurător. Dezvoltarea ulterioară a florei intestinale este esențială pentru sănătatea umană, în special pentru o digestie optimă şi pentru echilibrul sistemului imunitar.

Tonic No. 9 (administrat de către mămici) contribuie la echilibrarea florei sugarului, prin suplimentarea cu bacterii benefice, probiotice provenite din polenul crud.

Pentru ameliorarea colicilor bebelușilor, Tonic No. 9 de la TERRA:APIS + susținere pe termen lung  din cartea #Diversificareapurșisimplu.

TONIC NO. 9 & DIVERSIFICAREA PUR ȘI SIMPLU

#diversificareapursisimplu #tonic9 #vitaminaL #imputernicire#mameliniștite #copiifericiți #copiideastaziadultiidemaine

Tonic 9 este un produs apifitoterapeutic premium, unicat datorită materiilor prime vitaminizante provenite din propria stupina (miere crudă, polen crud, lăptișor de matcă crud și propolis), a locului și a modului de recoltare, de obținere, de combinare și de dozare a acestora. Produsele TERRA:APIS sunt aprobate de către Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului și sunt o binecuvântare (dovedită prin însăși rezultate clinice) pentru oricine e dispus să înțeleagă mesajul nostru 

Tămada pentru burtică și mămică acum la un preț special de doar 220 RON (carte Diversificarea, pur și simplu + Tonic No.9)

https://www.terraapis.ro/…/tonic-no-9-diversificarea-pur-s…/

Pentru detalii răspundem la numărul 0735 735 000

Binețe din natură!