Senzaţia de oboseală şi de slăbiciune pe care unele persoane o resimt în această perioadă este, de fapt, urmarea efortului de adaptare a organismului la condiţiile noului sezon.

După o perioadă în care am fost obişnuiţi să stăm mai mult în casă şi să consumăm preponderent alimente conservate, este posibil să ne confruntăm cu o stare de slăbiciune fizică, de oboseală permanentă şi nejustificată, precum şi cu dureri de cap şi cu dificultăţi de concentrare. Toate aceste stări definesc astenia de primăvară, care, în opinia medicilor, este consecinţa ieşirii din hibernare şi a efortului de adaptare a organismului la noile condiţii de viaţă.

Produsele stupului aduc un plus energie și determină creșterea capacității de autoapărare a organismului.

#primăvară #astenie #apiterapie #polencrud #miere #lăptișordematcăcrud #sănătate #imunitate #prevenție #staredebine #minte #trup #suflet #alegerisănătoase #pentruoviațăsănătoasășifericită #trăieștesănătos #vegan #produsenaturale #produsealestupului #apiarium #terraapis

POLENUL CRUD ȘI LĂPTIȘORUL DE MATCĂ au efect energizant şi tonic pentru întregul organism.

Polenul de albine crud este un aliment aproape perfect, care conține toate substanțele nutritive necesare pentru a susține viața. Acesta conține douăzeci și doi de aminoacizi fiind o excelentă sursă de proteine.

Lăptișorul de matcă crud este un produs natural, regenator, trofic general, antiviral, stimulator al producerii celulelor stem, stimulează refacerea tuturor țesuturilor, inclusiv a sângelui (redresează globulele roșii, leucocitele, trombocitele), modulator al nivelului colesterolului și al trigliceridelor. Are rol de susținere a funcțiilor sistemului nervos și a proceselor metabolice. Protejează celulele împotriva stresului oxidativ și contribuie la refacerea organismului în general, după efort fizic sau intelectual intens. Determină creșterea capacității de autoapărare a organismului.

Binețe din natură!

https://www.terraapis.ro/magazin/laptisor-de-matca-crud/