O dietă completă ca parte a unui stil de viață sănătos este cea mai buna sursă de nutrienți esențiali, în special de vitamine și minerale.

Cu toate acestea, chiar dacă mănânci ceea ce trebuie și consideri că îți suplinești necesarul de nutrienți, în timpul sarcinii există posibilitatea să apară dezechilibre la nivel de nutrienți.

NU ESTE ÎNSĂ NECESAR SĂ APELEZI LA FORMULE SINTETICE PENTRU A MENȚINE UN ECHILIBRU METABOLIC.

Natura ne pune mereu la dispoziție un întreg arsenal de plante medicinale, produse ale stupului, legume ori fructe cu o mare biodisponibilitate pentru a ne menține organismul într-o permanentă stare de sănătate.

Un astfel de produs este Tonic No. 9, un produs complex, vitaminizant din produse 100% naturale, cu rol de menținere și creștere a capacității de autoapărare a organismului, de susținere a funcțiilor hepatice, cardiovasculare, a sistemului nervos central și a proceselor metabolice. Protejează celulele împotriva stresului oxidativ și contribuie la refacerea țesuturilor și a organismului.

Alege #CONȘTIENT pentru săsătatea ta și a copilului tău! Pentru mai multe informații și planuri personalizate de administrare, răspundem cu drag pe telefon sau WhattsApp la 0735735000.