Imunitatea este răspunsul!

Cu cât imunitatea ta este mai crescută, cu atât ești mai puțin susceptibil să te îmbolnăvești de gripă.

Pentru un sistem imunitar funcțional și o capacitate crescută de autoapărare a organismului, de susținere a funcțiilor hepatice, cardiovasculare, a sistemului nervos central și a proceselor metabolice ai nevoie doar de un singur produs – Tonic No.12 de la TERRA:APIS.

Tonic No.12 este un produs inedit care combină într-un mod unic produse ale stupului (miere de albine, polen de albine crud, propolis integral, lăptișor de matcă crud), toate de cea mai înaltă calitate, și plante medicinale (fructe de cătină (Hippophae rhamnoides) și armurariu (Silybum marianum)) prin care se generează compuși secundari activi și imunostimulatori.

#apiterapie #tonic12 #miere #propolis #polencrud #păstură #lăptișordematcă #plantemedicinale #prevenție #imunitate #sănătate#minte #trup #suflet #alegerisănătoase #staredebine #terraapis #apiarium #pentruoviatasanatoasasifericita #staredebine #traiestesanatos #produsenaturale #wellness #sanatate #lifestyle #mindfulness #stildeviatasanatos #healthychoice #healthylife #iarna #vegan #gogreen #lifestyle #stayhealthy #innerpeace #wintertime #healthyfebruary #healthywinter

Tonic No. 12 este mult mai mult decât suma ingredientelor sale, este O COMPOZIȚIE ARMONIOASĂ PENTRU REFACEREA RAPIDĂ A ORGANISMULUI.

Acest produs îți va crește atât imunitatea cât și vitalitatea, vei avea mai multă energie și organismul tău va funcționa la cote maxime.

Binete din natura!

https://www.terraapis.ro/magazin/tonic-no-12/