Starea de sănătate reprezintăun element esențial pentru organismul uman, un element de echilibru dintre om și natură. La un moment dat, în organism, apar dezechilibre deoarece mecanismele existente în mod filogenetic în organism, nu mai funcționează la parametrii optimi și afectează homeostazia acestuia.

Aceste dezechilibre pot fi generate de un cumul de factori cum ar fi: alimentația irațională, lipsa de odihnă, stresul, administrarea pe termen lung a medicamentelor de sinteză, consumul de alcool, fumatul etc. Pe termen lung, acești factori scad rezistența organismului și predispun la apariția bolii.

În decursul timpului, omul a fost preocupat inițial intuitiv și apoi conștient de a-și recupera, la nevoie, starea de sănătate. Mijloacele avute la îndemână au fost oferite la început de natură și apoi de posibilitățile apărute în cercetarea științifică. Cele două căi au fost folosite în paralel, în ultima perioadă știința având un rol predominant. Nu neapărat în avantajul nostru, al omenirii.

#pentruoviațăsănătoasășifericită #staredebine #trăieștesănătos #produsenaturale #wellness #sănătate #minte #trup #suflet #stildeviață #alegerisănătoase #mindfulness #stildeviațăsănătos #healthychoice #healthylife #iarnă #sărbători #bucurie #iubire #familie #vegan #gogreen #lifestyle #stayhealthy #innerpeace #wintertime #healthydecember #health #apiterapie #terraapis #apiarium

❤️

Binețe din natură!